algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

[VÍDEO] L'autor de la brutal agressió a un sanitari al metro de Madrid havia protagonitzat diversos robatoris a Mallorca

El jove de 19 anys que va agredir, amb un puny americà, un sanitari la setmana passada al metro de Madrid ingressarà a presó a l'espera de judici. El jutjat d'instrucció número 46 de Madrid ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per un delicte de lesions agreujades.

El jutjat ha citat a declarar el jove i cinc testimonis dels fets el 8 de setembre.

Brutal agressió

L'agressió es va produir dijous de la setmana passada a la línia 1 del metro de Madrid, just abans d'arribar a l'estació d'Alto del Arenal, després que el sanitari li recriminàs que no duia màscara, segons testimonis.

En un vídeo que ha circulat molt a través de les xarxes socials es veu com un home propina un fort cop a la cara al sanitari amb un objecte que sembla un puny americà.

Havia estat a Mallorca

L'agressor estava en recerca per part de la policia, ja que el mes de febrer havia estat a Mallorca i havia protagonitzat diversos robatoris.

Detingut amb l'aspecte canviat

La policia va detenir l'acusat dilluns passat al barri de Villaverde, a Madrid, quan anava cap al seu domicili per recollir pertinences amb la intenció d'ocultar-se en un altre lloc, segons sospita la policia. També s'havia tenyit els cabells per evitar que se'l reconegués.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Els malparits em fan oi!, fa mes de 2 anys

Si les autoritats mallorquines l´haguessin tret del mig, no n´hagués fet d´altre.
Es opermet gairebé tot, menys que vulguin la independència. Llavors sí, que els tanquen per molt de temps!

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente