algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

La Guàrdia Civil arresta el pare de Malén Ortiz per proferir «dures amenaces de mort» al batle de Calvià

185981

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimecres el pare de Malén Ortiz, la jove desapareguda el 2015 a Magaluf, per proferir «dures amenaces de mort» contra el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez.

Segons han explicat fonts de l'Ajuntament local a Europa Press, Ortiz es va dirigir aquest dilluns al Consistori per sol·licitar que es retiri la placa que ret homenatge a Malén, situada a la rotonda gran de Santa Ponça, i que es va instal·lar en 2017 a petició de Natalia, mare de la desapareguda.

Davant la negativa de la seva petició, Alejandro --nom de pila del pare-- va proferir «amenaces molt dures» contra el batle. Posteriorment, els fets es van posar en coneixement de la Policia Local i la Guàrdia Civil, que varen procedir a la seva detenció.

Segons ha avançat aquest dijous el diari 'Última Hora', Alejandro ha quedat en llibertat i ha iniciat una vaga de fam front de l'Ajuntament, al costat del seu fill i germà de Malén, Bruno Ortiz.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 2 anys

No entenc perque vol que retirin la placa, si que ajuda a que la gent recordi que la seva filla va desaparèixer sense deixar rastre.
És increíble que per fer la contrària a la seva ex, consenti que s'oblidi a la seva filla.

Valoració:5menosmas
Per totrecursos, fa mes de 2 anys

Va ser el 2013, no el 2015.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente