cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°
10°

Troben mort John McAfee en una presó catalana, després que el Suprem espanyol hagués ordenat extradir-lo als EUA

John David McAfee, creador d'un dels principals antivirus informàtics i pendent d'extradició als Estats Units per presumpte delicte fiscal, ha estat trobat mort aquest dimecres horabaixa a la cel·la que ocupava en el mòdul 1 del Centre Penitenciari de Brians 2 de Sant Esteve Sesrovires (Barcelona), on estava ingressat, han explicat a Europa Press fonts penitenciàries.

Aquest matí mateix, el Tribunal Suprem espanyol havia donat finalment el vistiplau per a extradir McAfee als Estats Units. El magnat va ser detingut a l’aeroport d’El Prat l’octubre de l’any passat, atenent una ordre de crida i cerca dels Estats Units per un suposat delicte d’estafa, quan era a punt d’agafar un vol cap a Istambul amb dues persones més.

L'intern tenia 75 anys i havia ingressat a la presó el 4 d'octubre de l'any passat, per ordre de l'Audiència Nacional espanyola.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nito, fa mes de 2 anys

Sin saber exactamente qué ha pasado, los trompeteros de turno, trufados de jinetes del apocalipsis, ya lanzan sus proclamas al viento.
Menos mal que el óbito no se ha producido en una cárcel madrileña, por ejemplo.
D.E.P.

Valoració:0menosmas
Per Fanpor, fa mes de 2 anys

Descansi en pau.
La justícia espanyola i el seu embut, que només giren pel costat ample a l'hora d'absoldre o donar penes mínimes als delinquents de la gent de la dreta i la ultra dreta espanyoles, s'estan fent ibternacionalment famosos.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente