algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Tres episodis i sis víctimes de LGTBI-fòbia aquest cap de setmana

184267

Aquest cap de setmana s'han denunciat tres agressions homòfobes a Barcelona. Segons ha denunciat l'Observatori contra l'Homofòbia, un jove va ser agredit dissabte prop de l'Auditori de Barcelona. El jove té fracturat el nas d'un cop de puny.

També la nit de dissabte hi va haver una agressió múltiple a la platja del Somorrostro quan un grup ha atacat quatre persones, dues parelles d'Al·lots.

Estaven amb un grup d'amics quan tres homes d'uns trenta anys s'hi van adreçar a crits insultant-los. Els varen escopir i els varen amenaçar. Els agressors varen anar augmentant l'hostilitat i els varen acabar colpejant amb cops de puny i puntades de peu.

Segons l'Observatori contra l'Homofòbia, l'agressió va ser molt violenta. Una de les víctimes està ingressada a l'Hospital Vall d'Hebron amb ferides a la cara, inclosa una fractura maxil·lar, i l'hauran d'intervenir.

Divendres també hi va haver una altra agressió al barri de Gràcia de Barcelona, en ple carrer. Un jove va patir ferides lleus en una mà quan un grup d'homes que se'n reien d'ell li varen propinar una puntada de peu a la mà. Va passar poc després de les deu de la nit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.