muy nuboso
  • Màx: 17.53°
  • Mín: 11.1°
17°

L'ultra Mateu Marimon Roman, multat amb només 1.260 euros per haver apallissat un vigilant de seguretat a Son Moix

Tot i que el militant d'ultradreta Mateu Marimon Roman ha reconegut l'agressió, i tot i que la Fiscalia demanava un any de presó i l'acusació particular en demanava tres, la defensa del violent agressor ha aconseguit un acord amb la Fiscalia i l'acusació particular a la sala del jutjat penal número 1 de Palma i finalment, només haurà de pagar una multa de 1.260 euros i indemnitzar la víctima amb 800. A més, haurà de pagar 1.500 de costes del procés.

Mateu Marimon ha admès que va propinar una puntada a l'esquena al treballador durant una batussa abans d'un partit que s'havia de jugar a l'estadi de Son Moix el maig de 2019 i s'ha declarat autor de delictes de lesions i resistència.

Els fets varen ocórrer poc abans de les 14 hores del 5 de maig de 2019 en un dels accessos a l'estadi, on s'havia de disputar un partit de primera divisió entre el Mallorca i l'Sporting de Gijón. Un grup de nazis i feixistes, encapçalat per Mateu Marimon Roman, es varen enfrontar, durant la festa prèvia al partit organitzada pel Mallorca, a dos guardes de seguretat contractats pel club mallorquinista i agrediren físicament un d'ells.

Cal recordar que el 28 de desembre del 2018, un grup de feixistes liderat per Mateu Marimon Roman va atacar i agredir joves que participaven a un concert amb motiu de la Diada de Mallorca, organitzat per Arran. L'atac es va produir hores després que Vox i 'Foro Baleares' animassin a boicotejar els actes de la Diada de Mallorca.

Marimon Roman, nascut el 1991 i de 2 metres d'alçada, és molt violent i ja va participar en l'assalt al casal Voltor Negre l'octubre de 2014.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 2 anys

I no li posen una medalla?

Valoració:5menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

Amb aquestas sentencias,tipus "redbull",lis donen alas.A Alemania,i Grecia,els han tallat les alas; d'aquesta manera se creixan,i tenen via lliura,per exercir la seva llibertat...,es a dir,violencia,odi i xenofóbia.

Valoració:15menosmas
Per I tant!, fa mes de 2 anys

A Espanya, ser un ultra-feixista és un mèrit que se converteix en atenuant, ser d'esquerres és un agreujant i, ser independentista és de per si un crim.

Valoració:23menosmas
Per Guillem, fa mes de 2 anys

Molt benèvola la condemna. Les dretes tenen bò dins tota l'administració pública que depèn directament del estat.

Valoració:26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente