algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Condemnat a dos anys de presó per abusos sexuals a una nina a Menorca

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de les Balears ha condemnat un home a dos anys de presó per abusar sexualment d'una menor i amenaçar-la per a evitar que ho expliqués.

La defensa de l'acusat i la Fiscalia han assolit aquest dilluns un acord de conformitat en el judici, de manera que s'ha vist rebaixada sensiblement la pena, originalment de set anys i mig de presó. S'ha apreciat l'atenuant de coneixements dels fets i dilacions indegudes.

El Ministeri Públic situa els fets entre 2017 i 2018, a Menorca. Llavors, l'home, que ha reconegut els fets, va aprofitar que la menor acudia al seu domicili per a sotmetre-la a tocaments i besar-la.

A més, com a mínim en una ocasió li va dir a la menor que si explicava el que ha passat a la seva mare, la tiraria per la finestra.

La sentència ha inclòs la suspensió de la pena de presó de dos anys condicionada al pagament de la responsabilitat civil, xifrat en 3.000 euros per danys morals a la víctima.

A part de la pena de presó s'imposa a l'acusat vuit anys de llibertat vigilada, una ordre d'allunyament i comunicació de la víctima, així com una multa durant un mes a raó de cinc euros diaris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.