muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.44°
12°

Yllanes: «Dimarts varen dir al Parlament que ens fumigarien com a rates i escarabats. Avui ataquen la seu d'un partit»

El Vicepresident i Conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica del Govern i membre de Podem Mallorca, Juan Pedro Yllanes, ha mostrat públicament el seu rebuig a l'atemptat perpetrat amb material explosiu a la seu de Podemos a Cartagena (Múrcia, Espanya) la matinada d'aquest divendres.

«Dimarts varen dir al Parlament que ens fumigarien com a rates i escarabats. Avui ataquen la seu d'un partit. No podran acabar amb la nostra Democràcia els que volen retornar al passat gris. La meva solidaritat amb els companys de Podemos Caratgena» ha declarat Yllanes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Estat de Dret, versus estat de dretes, fa mes de 3 anys

Me jugaria un dinar a que si denúncien aquestes paraules tan repugnants, els jutges mateixos que condemenen als rapers, absoldran a aquest altre individu, perque la justicia espanyola esta contaminada pel franquisme i no és una justícia imparcial. Com també me jugaría un altre dinar, a que ni tan sols trobaran als que han comès l'atemptat de Cartagena, perque la democràcia espanyola encara té moltes zones en les que li barren el pas..
Però a la gent bona i decent, sia quina sia la seva ideologia, no li poden ser indiferents aquestes paraules ni aquests fets. I per tant, s'ho pensaran molt bé, abans de votar a aquest horrible partit polític, perque no és molt difícil de pensar que amb ells al poder, dominaríen la violència, la injustícia i el terror. I de resultes també la misèria i la fam.
El problema és que els mateixos tribunals que varen il.legalitzar un partit nacionalista per no condemnar al terrorisme, no voldran il.legalitzar a un d'ultra dreta per amenaçar a representants dels ciutadans, ni per cometre ells actes terroristes perque la majoria de tigats simpatitzen amb aquests moviments.Les coses estan així de lletges.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente