muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Eduardo Inda, processat per un possible delicte d'assetjament a menors

Eduardo Inda, actual director d'Okdiario i tertulià habitual a la televisió La Sexta, que va ser el delegat a les Balears de Pedro J. Ramírez i director d'El Mundo de Baleares i El Mundo d'Eivissa i Formentera, ha estat processat, acusat d'un possible delicte d'assetjament a menors.

Una jutgessa de Collado Villalba (Madrid) ha processat Inda i un periodista d'OKdiario, pel presumpte assetjament als fills del vicepresident segon del Govern espanyol, Pablo Iglesias, i la ministra d'Igualtat, Irene Montero.

Possible delicte contra la llibertat

La jutgesa considera que els fets poden ser constitutius d'un delicte contra la llibertat, article 172 del Codi Penal que diu «serà castigat amb la pena de presó de tres mesos a dos anys o multa de sis a vint-i-quatre mesos el que assetgi a una persona duent a terme de manera insistent i reiterada, i sense estar legítimament autoritzat» i amb això «alteri greument el desenvolupament de la seva vida quotidiana».

Iglesias i Montero, actuant en nom dels seus fills, varen presentar una querella al desembre de 2019 per un delicte contra la llibertat contra Inda i la jutgessa considera que algunes de les accions d'OKdiario varen suposar «una alteració evident en la vida quotidiana dels querellants i dels seus fills, veient-se obligats a triar una altra opció per a la cura dels seus fills durant la seva jornada laboral».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa mes de 3 anys

Es la primera vez, y presuntamente será la última, que he puesto un positivo a la mosca cojonera del fórum. Un tal Matías, o sea. Un sujeto que se pasa el día vomitando. Espero y deseo que lo haga lejos de mis dominios, ya que las vaharadas deben ser de juzgado de guardia.

Valoració:0menosmas
Per Macià, fa mes de 3 anys

Per una vegada he de donar la raó al franquista del fòrum: les retranques d'Inda amb la bandera espanyola són una manipulació de la foto. N'Inda és molt espanyolista, però mai l'he vist amb unes retranques com aquestes.

Valoració:2menosmas
Per Tià, fa mes de 3 anys


I aquest Inda no és aquell espeltre que va fer un parell d'anys a Mallorca i es va empescar el "Juan Balear"?



El Juan Balear en qüestió ens informava, a nosaltres ignorants mallorquins, de què érem, qui érem i com ens havíem de comportar.



Sm pare de família nombrosa i vos assegur que si, quan els meus infants érem menuts, jo hagués atrapat cap pederasta com aqueix fent-los mal, l'hauria obert en canal.

Valoració:5menosmas
Per P, fa mes de 3 anys

Aquest tió és un impresentable.
Fa molt de fàstic.

Valoració:11menosmas
Per Ferreras, fa mes de 3 anys

Molt bon acollit als programes de La Sexta, sobretot pel "comunicador progressista" Antonio G. Ferreras.

Valoració:10menosmas
Per antifa, fa mes de 3 anys

un altre pepeperro...... Uuuuaarggggg ! ........

Valoració:12menosmas
Per VERGONYA!, fa mes de 3 anys

Molts d´espanyols es pensen que poden fer el que els rota!

Valoració:12menosmas
Per I tant, fa mes de 3 anys

Otros (los del "Baleares"), que confunden POSIBLE con PROBABLE. Presuntamente, Inda no ha llevado los tirantes que se ven en esta foto.

Valoració:-7menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 3 anys

Quina vergonya d'individus! Homes grans assajejant a tres infantons petits.
I és que aquest sujecte, a més de ser un mentider i d'escopir mentides i calúmnies a la cara de les seves víctimes mirant los als ulls, ara també se dedica a fer por als menors.
I La Sexta noche és un programa bastant interessant, però som molts que no el seguim, perque no aguantam les falàcies d'aques
individu, ni tampoc la mala educació i manca de respecte cap els altres de Francisco Maruhenda.
Però ara hem d'esperar que trobara el jutge, malgrat el delicte clami al Cel. Perque amb aquesta justícia posada per la dreta, podria ser que el declaràssin innocent a ell i culpables als tres infants.

Valoració:11menosmas
Per Ciutadana 2, fa mes de 3 anys

Es una mala persona . No se com encara li donen la paraula a segons quina programes.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente