algo de nubes
  • Màx: 19.27°
  • Mín: 8.69°
19°

Armengol, Thomàs i Cladera donen suport a l'exèrcit espanyol en la seva 'Pasqua Militar'

L'exèrcit espanyol, el dia de Reis, fa una celebració a la qual anomena 'Pasqua Militar', una commemoració que va instituir el rei Carles III l'any 1782 arran del retorn de la dominació espanyola sobre Menorca.

A Mallorca, la celebració se sol fer al Palau de l'Almudaina, ocupat pels militars espanyols des de fa 300 anys.

Durant la celebració de la Pasqua Militar d'enguany, s'han imposat diverses condecoracions entre les quals destaca la rebuda per Ramón Morey, secretari general de la Delegació del Govern espanyol a les Balears i durant un llarg període delegat del Govern espanyol en funcions, «pel seu suport a la Comandància General».

L'acte ha comptat amb la presència, entre altres autoritats, de la presidenta del Govern, Francina Armengol; el president del Parlament, Vicenç Thomas; la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera. També hi han assistit els portaveus de PP, Unides Podem i el partit Ciudadanos al Parlament, Biel Company, Alejandro López i Patricia Guasp, respectivament.

A més, hi han assistit la delegada del Govern, Aina Calvo; el president del TSJIB, Carlos Gómez; el fiscal superior, Bartomeu Barceló, entre altres autoritats civils i militars.

El comandant general a les Balears, Fernando García Blázquez, ha pronunciat un discurs on ha lloat la feina de les forces armades durant la pandèmia que encara patim.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 3 anys

Unides Podem, també, és clar, ara ja sou part d'aquella casta que tant bescantareu. Qui us veu i qui us ha vist quan eren temps d'assaltar els cels (trobar poltrona pel vostre cul, volíeu dir), però, afortunadament, no és res que no es pugui arreglar a les pròximes eleccions. Fins aleshores, doncs.

Valoració:5menosmas
Per Margalida, fa mes de 3 anys

Armengol, ens vam conèixer de joves embolicades amb la senyera,bon te fa vergonya aquest paperot???

Valoració:6menosmas
Per per a poder menjarn no es comprometen en res, fa mes de 3 anys

ara sí, ara no; ara sí, ara no; ara.....
I els reis d´Orient no els podrien portar un mínim d´ètica ?

Valoració:4menosmas
Per Comptador, fa mes de 3 anys

Vaig llegir al boib que les reunions eren de màxim sis persones tant a exterior com a interior i diria que a la foto hi ha més gent. Irresponsabilitat social que ho anomena la presidenta.

Valoració:3menosmas
Per Comptador, fa mes de 3 anys

Vaig llegir al boib que les reunions eren de màxim sis persones tant a exterior com a interior i diria que a la foto hi ha més gent. Irresponsabilitat social que ho anomena la presidenta.

Valoració:3menosmas
Per Punt i seguit..., fa mes de 3 anys

Per tant, l'espanyolització de Mallorca no es limita als anys 1808-1923, tal com ens ensenya l'historiador Pere Sales, sinó que ara mateix continua a tota màquina, tal com ens demostren Armengol, Thomàs i Cladera.

Valoració:10menosmas
Per Le sans culottes, fa mes de 3 anys

Quin fastic en fan els butiflers,aquesta púrria venuda als ocupants Son pitjors que els ocupants mateixos.

Valoració:9menosmas
Per Carreroblancovoladorrrr, fa mes de 3 anys

Carai!
... No deien que enguany no hi hauria Carnaval???

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente