nubes dispersas
  • Màx: 10°
  • Mín:

[VÍDEO] Un exministre de Rajoy diu que el Papa Benet XVI li va confirmar que «el diable vol destruir Espanya»

El exMinistro del Interior Jorge Fernández Díaz de 2011 a 2016 realiza unas sorprendentes declaraciones donde el mismisimo Papa Benedicto XVI, una semana antes de anunciar su retirada, le advirtió de que España sería atacada por el mismisimo "Diablo" pero no seria derrotada debido al papel fundamental de España en la defensa del Cristianismo, la evangelización de América por parte de España, la persecución religiosa del pasado siglo, etc. Para ello, los españoles debemos ser Humildes, Orar, soportar los Sufrimientos y Penas de este mal y finalmente, ser Fieles Devotos a la Santisima Virgen.

Youtube: SANTISIMA TRINIDAD

L'exministre de l'Interior del govern d'Espanya entre 2011 a 2016, Jorge Fernández Díaz, he revelat que en una conversa amb el Papa catòlic, Benet XVI, en la qual el ministre de Rajoy li va demanar que resàs per Espanya i pels problemes que tenia («vaig fer referència a Catalunya», diu), el pontífex la va dir que «el diable vol destruir Espanya».

Segons la narració de Fernández Díaz, Benet XVI ho va justificar dient que «el diable sap els serveis que ha prestat Espanya a l'Església» i es va referir a la «defensa del Cristianisme, l''evangelització' d'Amèrica per part d'Espanya, la persecució religiosa del passat segle...»

El Papa, també li va donar la formula per derrotar al diable: humilitat, oració, patiment (no aclareix de qui) i devoció a la Santíssima.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per jbm, fa mes de 2 anys

Es meu post anterior ha quedat a mitjan lloc, hi deia que en Fdez Diaz va mentir calumniant en Trias, i fins i tot, segons declaracions d'en Trias a TV3 que jo vaig sentir, en Fdez. li digue que, com a cristia que es, li hauria de demanar pewrdo, i en Trias li respongue que, com a cristia que es tambe en Trias, si en Fdez. li demanava perdo ell l'hauria de perdonar ... va afegir que, de moment, en el moment de l'entrevista, no li havia demanat perdo encara. I qui es pot fiar de lo que diu un mentider ... Jo no crec que en Benet XVI digues tal cosa.

Valoració:1menosmas
Per jbm, fa mes de 2 anys

Si va mentir calumniant en Trias, com sembla que ell mateix va reconeier davant en Trias, qui pot creure res de lo que diu .... que en Benet XVI li digues aixo no significaria gaire cosa, pero

Valoració:1menosmas
Per Dimoni petit, fa mes de 2 anys

Si el que vol es rentar-se la conciencia i anar al cel, que ho dugui a la fiscalia, que li afina .

Valoració:6menosmas
Per curiositat, fa mes de 2 anys

i de pas no li digué, per ventura, que aquest dimoni portava un bigotet fastigós i que beu vi de garrafa de la mancha ?

Valoració:6menosmas
Per sebastià, fa mes de 2 anys

@ falsearium .- Hauries de fer un nomenclator dels teus niks. El que no cal que ens diguis és que ets un pobre noi sense personalitat i molt frustrat.

Valoració:4menosmas
Per Visca la Catalunya sencera!, fa mes de 2 anys

L'alliberament dels territoris ocupats per l'imperialisme espanyol, com ara els de gran part del nostre país (Principat, València, Illes Balears) no té res a veure amb la destrucció del país ocupant. Simplement, les fronteres s'ajustarien a les realitats nacionals respectives: la d'Espanya i la de Catalunya.

Valoració:7menosmas
Per Obvi, fa mes de 2 anys

Ja, ja, ja... Duis ciris beneïts...
contra l´alzehimer

Valoració:1menosmas
Per es bestiá, fa mes de 2 anys

S'unic que tens es cap ple, ets tú.

Valoració:-4menosmas
Per M, fa mes de 2 anys

@Toni: Jo tampoc crec que ni Benet ni molt manco Francesc, que a més de ser teòleg és llicenciat en Químiques i llicenciat en Psicologia, diguin aquests disbarats. Jo crec que s'ho ha inventat en Fernàndez Diaz o que ho ha tret de context, esborrant part d'una conversació, ben igual que aquell vídeo del "¿Porqué no te callas?I res més.

Valoració:8menosmas
Per Toni, fa mes de 2 anys

No és cert, està fora de context. El papa és una persona cultíssima i nobilíssima.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente