algo de nubes
  • Màx: 19.64°
  • Mín: 12.82°
19°

Detenen un home per maltractar la seva parella a Palma

Han detengut a un home de 48 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència masclista per maltractament en l'àmbit familiar a la barriada de Pere Garau.

Segons ha informat aquest divendres la Prefectura Superior de les Balears, els fets varen tenir lloc aquest dimecres quan es va rebre una telefonada a la Sala del 091 comunicant que hi havia una dona que demanava ajuda, ja que havia estat objecte d'una forta agressió física per part de la seva parella en el domicili familiar.

Quan van arribar al lloc varen observar a dos vigilants de seguretat que tenien retengut a un home, ja que moments abans havien sentit renou en el pis de dalt i una vegada allà el varen veure maltractant físicament a una dona.

La víctima va manifestar que havien discutit per uns assumptes familiars i que l'agressor havia començat a pegar-li cops de puny, per la qual cosa ella va intentar amagar-se en el bany. Davant els fets, els agents varen procedir a detenir al presumpte autor per un delicte de maltractaments.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.