muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
12°

Ha mort el president de la Sindicatura de Greuges de Menorca, Emili de Balanzó

170317
MAHON. CONSELL. Consell Insular creacion comissio de greuges Jose Barber / Gracia Segui Puntas y Emili de Balanzo integrantes - Gemma Andreu Las tres personas elegidas, José Barber, Gràcia Seguí y Emili de Balanzó, a punto de estrenarse en esta nueva misión. | Gemma Andreu

El president de la Sindicatura de Greuges de Menorca, Emili de Balanzó, ha mort aquest divendres a causa del coronavirus. Balanzó, va ocupar durant anys la gerència de la Fundació Foment del Turisme i fins i tot va ser regidor del PSOE de l'Ajuntament de Maó.

D'altra banda, un altre dels morts per la COVID-19 a Menorca en el geriàtric des Mercadal és el sacerdot Enric Enrich Coll, tal com han confirmat des del Bisbat de Menorca.

Enric Enrich (Ferreries, 1933) va ser nomenat vicari de l'església de Sant Bartomeu de Ferreries als 27 anys, on va estar fins a final de 1964. Posteriorment, va ser destinat a la parròquia de Sant Antoni de Fornells, on va exercir com a rector fins a l'any 2002, quan va començar a exercir de nou com a vicari de l'església de Sant Bartomeu.

Es dóna la circumstància que el sacerdot ha mort tan sols l'endemà passat de la seva germana Àngela, que també va morir per coronavirus i vivia a la residència des Mercadal. Des del Bisbat han assenyalat que «va intentar viure prop de Déu i també del poble, en uns temps difícils de canvis profunds tant a l'Església com en la societat, mantenint sempre un tracte afable i amable amb tothom».

«A la parròquia de Sant Antoni de Fornells va dur a terme la implicació de les directrius del Concili Vaticà II d'una manera molt avançada, suscitant diverses reaccions segons el tarannà de les persones», han indicat.

Així mateix, han subratllat que «la seva implicació va ser més enllà del ministeri, exercint com a capellà obrer durant alguns anys i participant també en la vida cultural, social i política del poble».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 4 anys

Emili, vas ser un ésser humà ple de bondat, un amic honest, servicial i solidari; els que et vam conèixer podem donar fe d'això. Et trobarem a faltar, benvolgut amic i sempre et recordarem amb afecte i agraïment. Descansa en pau.

Valoració:3menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

D.E.P.

Valoració:3menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 4 anys

N'Emili [de] Balanzó escrivia uns articles interessants en es diari "Menorca"

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente