cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

[VÍDEO] Un policia agredeix un ciutadà al barri de Son Gotleu de Palma

Aquest dimecres, diversos perfils a xarxes socials han publicat un vídeo en el qual es pot veure una nova agressió d'un policia a un ciutadà, aquesta vegada el succés ha passat a la barriada de Son Gotleu de Palma, concretament, al carrer Indalecio Prieto.

A les imatges es pot veure un ciutadà rodejat de policies un dels quals l'increpa i li arriba a dir «no me calientes!».

El ciutadà s'asseu a la voravia i demana que el respectin, mentre un altre agent li demana si té el NIE (Número d'Identitat d'Estranger), a la qual cosa ell respon que sí i indica que el té en una bossa que és en terra, aleshores, l'agent de la policia espanyola que l'havia increpat li pega una forta galtada a la cara.

Des de que es va declarat l'estat d'alarma a l'Estat espanyol, s'han denunciat diversos casos d'abusos policials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa mes de 4 anys

@ i tant, el fals - Es a dir que tú vas per on parturen... vaja, vaja, ... ja veig per on vas, per la premsa subvencionada o, millor dit, " untada ".
Tot el teu comentari és un despropòsit que ni tú mateix t'aclareixes. No dius res congruent. Estàs fet una calamitat noi. Passo de tú, doncs no em diverteix gens haver de fer-te de docent. I mira que ara mateix, tinc temps.

Valoració:3menosmas
Per action, fa mes de 4 anys

Pensava que eren municipals. Sent la polipañuela, això ja és més normal. Porten massa temps inactius i s´han d´esbravar amb qualcun.

Valoració:3menosmas
Per I tant, fa mes de 4 anys

¿Y cuando son los que llamáis ciudadanos (para mi tienen otro nombre), agraden a la policía, ¿qué?. No habláis de Fraga, más bien calláis. Y no me invento nada. Por las redes pasturan videos que demuestran lo que digo. El odio y el adoctrinamiento, todo lo contrario a la razón.

Valoració:-14menosmas
Per Nofret, fa mes de 4 anys

Fa molt d'oi que un Policia armat i acompanyat d’altres policies, aprofiti la seva força i superioritat i pegui sense cap necessitat a una persona. Però encara fa més oi saber que no hi haurà cap sanció, ni cap amonestació, ni cap censura al Policia (abusador ), per part dels seus caps. Per a que els Policies siguin veritablement útils al estat en cas d'injustícies i abusos contra la democràcia i la llibertat, es necessari que els agents es sentin sempre coberts pels seus caps, segurs i amb immunitat.

Valoració:9menosmas
Per sebastià, fa mes de 4 anys

Son els deixebles descendents de Fraga Iribarne : La calle es mia". I se senten segurs de la "autoridaz" que si van a comissaria la versió que prevaldrà, serà la seva. O sigui, abús d'autoritat. No crec que sigui per estar nerviosos doncs tenen la feina segura, caps de setmana i postes de sol, i és per aixó que sense una "feina" s'avorreixen i qui no té feina el gat pentina...

Valoració:12menosmas
Per Nicolau Camps Bosch, fa mes de 4 anys

Així no , senyors policies, ai í no. Jo puc entendre que estiguin nirviosos oer la situació que ens ha tocat viure pero aquesta no es una bona soluciò. Ni tan sols una soluciò. Vostès porten un uniforme que els obliga a molt mès del que obliga a algù que no el porta, aquest uniforme diu de vostès que representen l'autoritat que els otorga la ciutat que els paga el sou cada mes. Però la vegada, aquesta ciutat es la meva i la de tots els ciutadans que la composem ique no volem de cap manera que els nostres representants segueixin imposant la seva autoritat d' aquesta manera. Vostès no ha de pegar a ningù que es comporti de manera no violenta com es el cas.

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente