nubes dispersas
  • Màx: 18.17°
  • Mín: 8.69°
18°

Continuen cercant els dos desapareguts per la borrasca Glòria a les Balears

La Guàrdia Civil continua la recerca de les dues persones que varen desaparèixer durant la borrasca Glòria, un barranquista mallorquí i un jove britànic, i que no han estat trobades.

En concret, els Grups Especials d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) continuen registrant el talús del Torrent de Na Mora a la recerca del barranquista mallorquí, David Cabrera.

La Guàrdia Civil porta més de dues setmanes registrant la desembocadura de la riera i també està pentinant la zona de penya-segats propera, a la Serra de Tramuntana. En el moment de la seva desaparició, el 20 de gener, Cabrera estava practicant ràpel amb un company a Fornalutx, que va ser qui va donar l'avís a Emergències sobre les 18.00 hores.

D'altra banda, cerquen el jove britànic desaparegut també durant la borrasca. La seva motocicleta va ser trobada a Portinatx i, dies després, la seva jaqueta va ser localitzada a la mar, a 300 metres de Sa Punta des Gat.

A més d'aquests dos homes, durant la borrasca del gener passat va desaparèixer un tercer home, el cos va ser localitzat dies després a la zona de Sa Cala.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 4 anys

Com ha de ser. Tan de bo, se preníssin el mateix interés en cercar a totes les persones desaparegudes, tan si estan il.localitzables degut a catàstrofes naturals, com per altres motius.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente