cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

La Policia Local d'Esporles arresta el presumpte incendiari sospitós d'haver provocat un mínim de tres incendis

La Policia Local d'Esporles ha detengut aquest dilluns un home de 45 anys i nacionalitat alemanya com a presumpte autor de diversos incendis forestals registrats els darrers dies en el municipi.

Segons han informat fonts de la Policia Local, el sospitós ha estat sorprès amb pastilles per encendre foc i encenedors quan, pel que sembla, es disposava a iniciar un altre incendi en la mateixa finca que va cremar aquest diumenge.

L'arrest ha pogut dur-se a terme gràcies a l'avís d'uns ciutadans que han vist el sospitós cap a les 11.00 hores. En el moment de la detenció duia pastilles ja preparades per encendre i dos encenedors estil 'bufador'.

L'home s'ha resistit als agents que han practicat l'arrest. Es tracta d'un alemany que no resideix en el municipi i que és capaç de comunicar-se en espanyol.

El detingut es troba en dependències de la Guàrdia Civil, ja que el Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) s'ha fet càrrec de la recerca. Previsiblement, l'home passarà aquest dimarts a disposició judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Prou, fa mes de 4 anys

Gent de fora... o xusma.
Encara en volem més?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente