algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Set persones mortes en xocar un helicòpter i un ultralleuger entre Inca i Costitx

162801
@News_Executive

Ja s'ha confirmat oficialment que són set les persones que han perdut la vida en l'accident entre un helicòpter i una avioneta ultralleugera, damunt el camí de Taritx, entre Inca i Costitx.

De moment, es desconeixen les causes de la col·lisió, i la Guàrdia Civil ha obert ja una investigació per a esclarir Segons sembla les dues aeronaus, en les quals hi viatjaven cinc i dues persones respectivament, han xocat l vol i han sortit repel·lides cadascuna cap a una direcció. Han caigut sobre jardins i zones de cultiu. Cap resta ha tocat les cases properes, en la seva majoria habitades en aquest moment.

Els equips d'emergències s'han desplaçat ràpidament cap al lloc i els Bombers de Mallorca han treballat en l'extinció de l'incendi generat com a conseqüència de l'accident aeri, una tasca a la qual han contribuït els mateixos veïns, que han ajudat en les tasques d'extinció.
Segons ha informat el Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), fins al lloc dels fets s'han desplaçat diverses ambulàncies, que no obstant això no han pogut fer res pels ocupants de les aeronaus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.