cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Una nau de Baleària encalla a l'escullera del port de Dénia

Imatge del vaixell de Baleària que ha encallat al port de Dénia. | H.Aura/Baleària

El fast ferri 'Pinar del Río', de la naviliera Baleària, ha encallat a l'escullera del port de Dénia, encara que no hi ha hagut danys personals, segons ha confirmat la companyia.

En un comunicat, la naviliera ha relatat que el succés va tenir lloc aquest divendres a les 23.20 hores quan el vaixell, que procedia de Palma i Eivissa, anava a atracar en el port. En el buc viatjaven 393 persones i 70 vehicles.

Tots els passatgers van sortir il·lesos i van ser evacuats amb les embarcacions de Salvament Marítim, Guàrdia Civil del Mar i el remolcador de Baleària. Així mateix, Salvament Marítim ha desplegat la barrera anticontaminació de forma preventiva, encara que no s'han produït abocaments de combustible.

Per als passatgers amb vehicle a bord i que no van poder ser desembarcats, Baleària ha habilitat dos autobusos, un amb destinació a València i un altre a Alacant. La naviliera també ha assegurat que reubicarà als clients que havien de viatjar amb l'embarcació accidentada.

D'altra banda, una empresa de serveis subaquàtics està avaluant els danys registrats en el casc d'estribord per a poder elaborar el pla de reflotament del vaixell i traslladar-lo a port, on es podrà procedir a desembarcar els vehicles que romanen en el seu interior.

Finalment, Baleària ha lamentat els perjudicis ocasionats als passatgers afectats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per P, fa mes de 4 anys

Em sembla que ja en duen unes quantes errades en poc temps.
Ja toparen entre ells a Menorca, crec, fa poc temps.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente