nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Els feixistes tornen a atacar Can Alcover

Can Alcover-Espai de Cultura ha tornat a rebre atacs feixistes aquests dies. La matinada d'aquest dimecres, 26 de juny, un grup que signa MP, els membres del qual són coneguts per la policia espanyola, ha fet diverses pintades incitant a l'odi contra els 'catalanistes' o exaltant el terrorista espanyolista Jaume Martorell Mir.

El nou atac a Can Alcover-Espai de Cultura ha causat danys a la porta i al porter automàtic de l'edifici.

Cal ressenyar que diumenge vespre, coincidint amb la celebració de l'ascens a Primera Divisió del Mallorca, Can Alcover ja va partir un atac: algú va intentar bloquejar el pany del casal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Possiblement, fa mes de 4 anys

Campos?
No estan fitxats com ho estan els que defensen la terra?

Valoració:3menosmas
Per Indignadíssim, fa mes de 4 anys

Si tenim una policia forastera que detesta als balears de de veritat, mentre que protegeix als que ens ataquen, fins i tot fisicament, als nostros, no serveix per res posar denúncies. I com més agents d'aquests duguin per aquí , més atacs patirem, perque més protecciô tindran els atacants.
Si qualcú me pot anomenar a un, basta que només sigui a un, d'aquests delinquents que hagi sigut detingut i que hagi sigut jutjat i entrat a la presó, que me corregesqui.
Bé crec qur hi ha un cas d'un ultra que anava amenaçant de mort als nostres, però quan va arriibar la denúncia als tribunals, un jutge va sentenciar que era llibertat d'expresió.
Però noltros també pagam els sous de tota aquesta gent, i hauriem d'estar exents.
El que hem de fer, és exigir no pagar la part d'impostos que s'en va darrera els sous d'aquesta gent, ja que per ells no valem res.

Valoració:4menosmas
Per barrufet, fa mes de 4 anys

-Deu ser degut al canvi climatic, (es com el "denge" cada vegada ni ha més).

Valoració:7menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Fins a on deixarà el govern balear que la seva població originaria sigui perseguida i ultratjada?? Què més haurem d'aguantar civilitzadament contra els salvatges ??

Valoració:9menosmas
Per al manco, fa mes de 4 anys

Comencem a posar denúncies contra els feixistes. Mentre els tolerem ells van fent. Denunciats, veurem si es senten tan feliços així..

Valoració:12menosmas
Per Pepeta, fa mes de 4 anys

Ja està bé!!!!!!
Perquè tenim els policies i el govern?
No tenim perquè aguantar això.
Molt predicar, Armengol.... Pren mesures ja!!!!

Valoració:11menosmas
Per indignat, fa mes de 4 anys

@Lluís "Segurament hi ha feixistes que són més bons que molts espanyols."
Me deman com pot ser bo un feixista?
Te pos la definició de diccionari, perquè se veu que no la tens clara: Moviment polític caracteritzat per la submissió total a un líder que concentra tots els poders, per l’exaltació del nacionalisme i per l’eliminació violenta de l’oposició política i social.

No sé, per ventura jo tenc un concepte de "bo" diferent del teu.

Valoració:4menosmas
Per indignat, fa mes de 4 anys

@Lluís "La gent que va encontra de la llengua, la cultura i els països catalans no necessàriament han de ser feixistes". Idò ja m'explicaràs què vol dir ser feixista.
No s'ha de confondre la discrepància d'idees del fet d'atacar els que no pensen igual i d'anar sembrant odi.
Jaime Marorell va cremar els repetidors de TV3 perquè no volia veure la televisió catalana. Insinuen amb la pintada que volen que vagi a cremar la seu?

Valoració:8menosmas
Per Lluís, fa mes de 4 anys

La gent que va encontra de la llengua, la cultura i els països catalans no necessàriament han de ser feixistes. Poden ser gent "normal", generalment espanyols, que no ens poden veure ni en pintura. No sé perquè cada vegada que hi ha agressions diueu que són de feixistes. Segurament hi ha feixistes que són més bons que molts espanyols.

Valoració:2menosmas
Per Sony Cróquet, fa mes de 4 anys

I si posau una càmera i agafau d'una vegada aquests pardals?

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente