nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Una fotografia d'alumnes del col·legi Llaüt de Palma fent la salutació feixista encén les xarxes

Una fotografia que s'ha distribuït a través de les xarxes virtuals en la que es pot veure una vintena d'alumnes del col·legi Llaüt, uniformats amb calçons negres i polo blanc, amb dues banderes espanyoles, una de les quals duu escrit 'Vox', ha despertat la polèmica a les xarxes.

Amb tot, allò que ha despertat més estupor ha estat que la meitat dels joves apareixen a la fotografia amb el braç alçat, fent la salutació feixista.

Llaüt és un col·legi concertat, inspirat per l'Opus Dei, situat al Parc Bit de Palma.

Moltes dels comentaris a la xarxa tenen a veure amb 'l'adoctrinament' que es fa a aquestes escoles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Veient-los, ja es pot endevinar quina clase de formació reben. La escola es pot "disculpar" tot el que vulgui però les subvencions continuaràn fent-se i son els que parlen de diners públics malversats. Caldrà recordar-los que malversats son els diners que no beneficien a la comunitat de la que depenen. Hipòcrites i fariseus.

Valoració:9menosmas
Per Pere Republica, fa mes de 4 anys

Es lo que veuen a case, de families inadaptades a la Democracia, fills fe fra
nquistes i de la morralla de la Patria

Valoració:11menosmas
Per Maria, fa mes de 4 anys

Aquest tIpus d'escoles adoctrinen al màxim...És una veritable vergonya que aquests fets hagin arribat a fer-se. Esperem que la justícia corresponent recaigui sobre els màxims responsables d'aquesta institució però n'hi ha 13 més repartides per la resta del territori... Que existeixin mira... cadascú amb la seva consciència però de rebre subvencions de l'estat... vaja... ni los buenos días !!! Qui vulgui aquest tipus d'educació que se'l pagui de la seva butxaca !!!

Valoració:14menosmas
Per Joan, fa mes de 4 anys

Tenim una esquerra massa fluixa i poruga. Per favor, polítics, espavilau!!!!

Valoració:13menosmas
Per Pep toni, fa mes de 4 anys

No se xk tant de renou....per un simple foto...de 4 al.lots,,,,que no han sortit des niu...ni saben el que fan....lo trist es quan veus gent amb seny que el mateix amb les estalades...fent nazicatalanades....

Valoració:-23menosmas
Per Tatiana, fa mes de 4 anys

Al cesag l'anomemen també ''el nido del águila'', i ja sabeu a quina '' àguila'' es referèixen....un lloc de quasi adoctrinament....però els alumnes que sortirem d'allà també tinguérem més clar el que volíem: la nostra identitat, la laïcitat, la política d'esquerres.....sempre inclusiva i culta.

Valoració:7menosmas
Per Que valents!, fa mes de 4 anys

Utilitzen menors d´edat perquè ells estan avergonyits i no volen donar la cara. Potser tenen mooolta por...

Valoració:8menosmas
Per Contestant a Gerard, fa mes de 4 anys

El profesdor devia ser el que feia la foto.
I si no, també s'els pot denuncia, per deixar tots sols als alumnes.
A veure que fara ara, el molt Honorable senyor Conseller d'Educació, que va ser tan ràpid per equiparar aquesta gent amb els funcionaris i donar los tot tipus de prebendes, a canvi de res. A veure si protegeix un poc més als inspectors, reforçant los per sancionar aquest centre i facilitant los pider fer inspeccions a fons, per detectar coses semblants

Valoració:6menosmas
Per Gerard, fa mes de 4 anys

I no hi havia cap professor?

Valoració:18menosmas
Per Sac de gemecs., fa mes de 4 anys

I aquest sr. que ha sortit elegit diputat fa poc? No els posarà cap querella criminal, ni cap denúncia? NOOOOOOO!!!! A aquests no... si fos una altra bandera i a una escola pública, ja ho hauria fet.

Valoració:25menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente