cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.15°

L'acusat de violar una al·lota de 13 anys i deixar-la embarassada diu que era sexe consentit

L'acusat de violar una al·lota de 13 anys a qui va deixar embarassada ha declarat aquest divendres davant l'Audiència Provincial de les Balears que eren mantenien una relació sentimental, que sortien junts i anaven de compres i que les relacions sexuals que va mantenir amb ella varen ser consentides.

La Fiscalia, per part seva, demana 17 d'anys de presó per a l'acusat, un home que tenia 36 anys en el moment dels fets, per una agressió sexual continuada a la menor, que era la filla del germà del marit de la seva germana.

L'acusat, a més, ha negat la primera presumpta violació, que hauria tengut lloc a l'estiu de 2013. Sosté que la primera relació sexual consentida va tenir lloc entre abril i maig de 2014 i que la relació de festeig va acabar l'abril de 2015.

En tot moment, ha assegurat que no li va pegar i que ella no es va resistir. Així mateix, ha dit que en una ocasió ella tenia la regla i que li feia mal, fet pel qual va aturar. En l'actualitat, la jove, que té 18 anys, presenta simptomatologia compatible amb el trastorn d'estrès posttraumàtic, vergonya, ràbia, tristesa, culpa i terror, fins al punt de voler suïcidar-se. A més, tal com ha relatat davant la Sala, moltes vegades no pot dormir en pensar en els fets i té malsons.

Durant la seva declaració, que ha estat per videoconferència, la víctima ha explicat que la primera vegada, ella estava en el bany, rentant-se el pèl. Ell la va abordar, li va baixar els pantalons i la va penetrar vaginalment malgrat la seva negativa.

«Em va violar amb força», ha asseverat la víctima. Així, ha dit que l'acusat li va dir que no podia explicar res a ningú, ni als seus pares, perquè sinó li mataria a ella i a la seva família. Aquestes amenaces varen ser reiterades al llarg del temps, segons ha explicat. En aquest sentit, ha dit que li tenia por i que en l'actualitat també li té. «Tenc pànic» ha arribat a dir. Moments després ha dit que en una ocasió ella li va dir que no podien «seguir així» i ell la va arribar a amenaçar amb un ganivet. Segons ha explicat, la va agredir «nou o deu vegades».

Tal com ha explicat, després que els seus pares treguessin el processat de casa, la seva mare es va adonar que tenia la panxa inflada i aquí varen descobrir que estava embarassada. Va ser quan els va comptar els fets.

El pare de la víctima ha explicat que va treure a l'home del domicili després de veure'l a l'habitació de la seva filla de matinada, tocant la manta sota la qual dormia. Anava en calçotets. El judici continuarà divendres que ve, 18 de gener, a partir de les 9.45 hores amb el testimoniatge de diferents perits i forenses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.