nubes dispersas
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 12.25°
16°

L'Audiència reafirma que l'atac de Font Rosselló a l'ASM podria ser delicte d'odi

L'Audiència Provincial ha rebutjat el recurs de l'exdiputat del PP i membre destacat del col·lectiu 'Fundació Jaume III', en el qual es demanava que l'atac a la paradeta de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca fos considerat un delicte lleu i no un delicte d'odi.

L'Audiència, doncs, ha decidit fer cas de l'acusació particular i promoure una investigació per un presumpte delicte d'odi, a causa de l'hostilitat i violència amb que Font Rosselló va atacar la paradeta de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca.

Els fets es remunten al dia 7 d'octubre de 2017, quan participants a una manifestació que comptava amb el suport de la Fundació Jaume III, liderats pel portaveu d'aquesta entitat, Juan Font Rosselló, varen assaltar i destrossar la paradeta informativa de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca.

Només la temperança amb què varen actuar els sobiranistes va evitar que l'episodi de violència anàs a més.

Juan Font Rosselló, tal i com demostren diversos vídeos, va coordinar l'atac i ell personalment va rompre part del material de la paradeta i s'encarà amb el l'expresident del Govern, Cristòfol Soler, a qui insultà.

La televisió pública de les Balears, IB3, poc després, va entrevistar Juan Font Rosselló qui va declarar que l'acció en la qual havia participat era per «defensar l'ordre constitucional» i per salvar «la unitat d'Espanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per el poble mana, fa mes de 5 anys

¿Podría???? bé pot dir que va confondre "hostilitat i violència amb "hospitalitat i benevoléncia" me fa vergonya que aquest "pendón falangista" digui que és de allá on jo som, per jo és un escarni, si jo pogués el desterraría.

Valoració:2menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 5 anys

No hi ha res que irriti més un poderós, un qui defensa es poder, que li qüestionin aquest mateix poder i aquest era es cas

Valoració:9menosmas
Per És aixi, fa mes de 5 anys

Per regla general, aquest tipus de gent té molt d'odi, fet que resulta bastant mal d'entendre, perque ells sempre han estat els que han comandat i sotmès als damés i no s'entén d'on pot venir tot aquesta rencúnia i inquina, com no sigui d'un adoctrinament ferotge.

Valoració:25menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente