cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

Els grups parlamentaris expressen el seu condol a la família d’Arthur

Els grups polítics del Parlament han expressat aquest dimecres el seu condol i el seu dolor per la mort d'Arthur, l’infant desaparegut des de dimarts passat per les inundacions en el llevant mallorquí.

En declaracions als mitjans després de la Junta de Portaveus, els grups parlamentaris han coincidit a manifestar el seu «suport» a la família i amics del menor després de conèixer la notícia.

El portaveu parlamentari, Andreu Alcover, ha assenyalat que la troballa s'esperava però «no per això deixa de ser dramàtic i ha volgut estar al costat de la família». Des de Podem, el portaveu, Alberto Jarabo, ha volgut empatitzar «com a pare» amb la família del menor, que «ha d'estar sofrint moltíssim».

Igualment, el portaveu de MÉS, Josep Ferrà, ha expressat «commoció» per la troballa del cos, i des del Grup Mixt el diputat Salvador Aguilera s'ha sumat a «les paraules de condol» i ha agraït la labor dels serveis d'emergència.

La diputada del PP Núria Riera ha volgut traslladar a la família del petit les mostres de dolor per part del partit. Riera ha apuntat que «el dolor de la família continuarà però l'angoixa de no saber on està» el menor ha acabat. A més, ha manifestat el seu agraïment als efectius que han treballat en l'operatiu de cerca.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per MartiBCN, fa mes de 5 anys

Ara també cal que demanin al govern espanyol que financi la reconstrucció amb els diners que s´enduen cada any de les Illes i mai tornen.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente