cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Proposen un minut de silenci als ajuntaments per a sumar el dol dels ciutadans

El Govern ha convocat a les 12.00 hores d'aquest dimecres un minut de silenci davant del Consolat de Mar en honor a les persones mortes durant la nit de dimarts com a conseqüència de les inundacions produïdes a la zona del Llevant de Mallorca.

L'homenatge ha comptat amb la presència de membres de l'Executiu, així com representants dels diferents partits polítics, Policia Local, Bombers de Mallorca, Pimem i Bisbat de Mallorca, entre d'altres.

«Davant la necessitat que molts tenim d'expressar el condol als veïnats i amics de les diferents zones afectades per les pluges, proposam als ajuntaments de les Balears que facin un segon minut de silenci a les portes dels consistoris demà dijous a les 20 hores», així s'ha expressat la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB).

«Volem que la gent que avui no ha pogut assistir a les concentracions tengui una segona oportunitat per mostrar el seu afecte a la gent», explica el president de la FELIB, Joan Carles Verd.

Des de la Federació d'Entitats Locals es vol mostrar l'agraïment a tots els cossos de seguretat, serveis d'emergències i agents implicats a les tasques de rescat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Què s´han cregut?, fa mes de 5 anys

No és silenci que necessiten les víctimes! És cridar fort i publicar que sí que deixen passar polítics a fer-se la foto i impedeixen l´accés a l´ajuda voluntària!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente