algo de nubes
  • Màx: 18.92°
  • Mín: 8.69°
19°

El Casal Popular Voltor Negre ha tornat a patir un atac feixista

Nou atac al Casal Popular Voltor Negre a Palma. Aquest dilluns han tornat a aparèixer pintades feixistes al voltant del casal.

Enguany fa quatre anys que una dotzena d'extremistes vestits amb camisetes del Reial Mallorca varen assaltar el casal i el varen destrossar. A banda d'aquest assalt, les pintades feixistes contra el casal no han aturat: al 2011 'PP Mayoria Absoluta, Viva el Rey, Viva España, Viva Rajoy'; al 2013 'Estais muertos'; i ara 'Hijos de puta', 'Ayuntamiento panda de maricones', 'Picornell gitano piojoso', 'Arrodillaros ante España y besad la bandera española, traidores!!! bastardos!!!', 'Ayuntamiento Palma complices', 'Noguera bastardo arrodillate ante el rey'.

Tot apunta que les pintades, acompanyades sempre de símbols feixistes, han estat promogudes per la visita de Felip VI a Mallorca, que tanta oposició ha tengut per part de la societat civil.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 5 anys

Segurament, vist el nivell de'aquests salvatges, és la seva manera de dir-nos que ens estimen, com quan van atiar a la GC amb el "A por ellos..." La pena no és solsament que no en saben més sino que després de segles, encara segueixen igual, per la qual cosa, estic segur de que no n'aprendràn mai. Ens cal la República com el pa de cada dia.

Valoració:9menosmas
Per ciutadá no subdit, fa mes de 5 anys

Franco va jugar amb la ignorància tot el seu reinat dictatorial, i com podeu veure, encara ni han molts que segueixan les sevas creencias, ni evolucionen, ni raonen, ni volen avançar, volen tornar a l'any 1.936-39 i poder tornar a fer de las sevas.
Monpare estave al bando nacional,peró no va fer ni un sol tret, s'encarregave dels muls,, i en tornar al poble, se trobar en xixarel-los de 18 anys amb una pistola al çinto, i un poder que els pujave al cap com una flamarade, i s'ensenían aviat les neuronas faxistas, i no en feïan de bona, eran els del jou i les fletxas.
I un día me va dir, no era extrany que "La Pasionaria" digués, "Mas vale morir de pié, que vivr de rodillas".

Valoració:15menosmas
Per Penós, fa mes de 5 anys

Abans els monárquics eren tots gent "puturrú de foie", gent de la noblesa i de la "jet-set". Però tot canvia i ara és el cabrum analfabet i malcarat, el que vol imposar el sentiment monàrquic a base d'insults i de violència.

Valoració:16menosmas
Per És un mal soci, fa mes de 5 anys

L'insult, la violencia i l'intent de sotmetre als damés per la força, és la manera que aquests sujectes tenen per fer-se entendre.
No son més que uns fracassats que descarreguen la seva frustracio sobre els damés.
Quants d' aquests s'han ficat díns aqueste món per culpa d' haver suspès una oposició, o per no haver pogut acabar una carrera o uns altres estudis, malgrat no s'hi demanas Català? I a quants els han anat amb la història ( no pug dir si certa o no) sobre els estrangers que cobren unes ajudes a les quals els que tenim DNI no hi podem accedir?
Resumint, les causes son en un vuitanta per cent per frustració i el vint per cent restant és fruit de l'adoctrinament.

Valoració:14menosmas
Per Barrufet, fa mes de 5 anys

-No paren de fer horas extras fabricant independentistas. ( No paren, sigan sigan).

Valoració:18menosmas
Per Al clot!, fa mes de 5 anys

Els feixistes, espanyols, són taaan tolerants!
I tanmateix no acabaran amb la voluntat d´un poble al qual esclavitzen i vol ser lliure.
Per molta salivera que els surti per la seva grollera boca.
Però es moriran, potseer més prest del que creuen!

Valoració:16menosmas
Per Comentari de text, fa mes de 5 anys

Arrodillaros?. No saben ni escriure la seva llengua.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente