algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
18°

La Fundación Francisco Franco reclama un nou «alçament»

Aquest dimecres s'han complit 82 anys del cop d'Estat franquista, una data que la Fundación Francisco Franco ha volgut aprofitar per a fer una crida a un nou «alçament». «Avui des d'aquest minúscul article cridam a un nou alçament, a l'alçament de les nostres famílies, de ser servent del que ens envolta», clama la Fundación, qui també reivindica «un retorn als grans ideals».

«El 18 de juliol de 1936 més de mig Espanya es va alçar en armes per a defensar la integritat de la nostra Pàtria i les arrels cristianes de la nostra nació davant la imminent revolució comunista que amenaçava la pròpia existència d'Espanya», resa el seu comunicat.

La Fundación dedicada a l'exaltació del franquisme cerca suports perquè «un dels grans alçaments a Espanya es torni a respectar, valorar, restaurar la grandesa de la nostra pàtria, de les nostres famílies, de la nostra fe, de la figura tan important d'un pare, de la figura tan essencial d'una mare, d'aquells que serveixen a la nostra nació de la manera que ho fessin, d'aquells que van donar la seva vida pel futur d'una nació que avui més que mai està necessitada de valents».

Al text, la Fundación també aprofita per a carrega contra l'actual president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, per anunciar la «imminent exhumació del Generalísimo Franco del Valle de los Caídos».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 5 anys

Entre "piolins" i "Llarenas" ja s'han muntat un alçament

Valoració:0menosmas
Per Eunucs, fa mes de 5 anys

Idò jo preferesc que els duguin pengim-penjam...

Valoració:1menosmas
Per Barrufet, fa mes de 5 anys

-Si el alçament es refereix a un determinat órgan sexual estic totalment d´acord i si potser sence "viagra" encare millor, ( no hiá que malgastar ).

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente