nubes dispersas
  • Màx: 17.62°
  • Mín: 8.69°
17°

Neix un nou partit polític anticatalanista a les Balears

Una nova formació política se suma a la llista de noves entitats i partits espanyolistes a les Illes, Opció Nostra. Amb l?anticatalanisme com un dels pilars fonamentals, Opció Nostra (així nom el nou partit) neix per aprofitar la situació que es viu a Catalunya i la proliferació d?entitats gonellistes a les Illes.

Després de conèixer la creació de noves entitats ultra espanyolistes (com ara Societat Civil Balear, Societat Cívica Balear o Convivencia Balear), el naixement de forces polítiques d?extrema dreta (com ara Vox Baleares o Actúa Baleares), trobam una nova formació que segueix les mateixes línies anticatalanistes.

Membres
Dels seus integrants no se sap gaire encara, ja que encara no han fet cap acte de presentació públic. No obstant això, a les xarxes socials ja es poden visitar els seus perfils públics, on ja han penjat l?argumentari principal, el logotip, algunes fotos sobre els seus membres i el primer comunicat.

Els primers noms que es coneixen són els de José Luís Ruiz, president de la formació, i Andrea Ruiz, vicepresidenta.

Argumentari
La defensa de la Guàrdia Civil i la Policia espanyola, juntament amb l'odi al català, formen part de les primeres publicacions que fan a la xarxa. També han tengut lloc per a comentar el context veneçolà i Maduro, els presos polítics de Catalunya i la custòdia compartida.

A les xarxes també han fet notar el seu suport a Valores en Baleares, Societat Civil Balear i Mos Movem; tota una declaració d'intencions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Mals pes cap, fa mes de 5 anys

Però no heu vist la foto? Mare meva...semblen trets d'una obra de Xesc Forteza....

Valoració:5menosmas
Per Prats, fa mes de 5 anys

No se perquè no es diuen OPCIONUESTRA. No podeb escriure res més en mallorquí, perquè de catala ja no em parlam.

Valoració:13menosmas
Per Tià, fa mes de 5 anys


Uns altres qui faran els ous en terra... i ja en són desenes.

Què n'ha quedat, de tots ells? Oh, vanitat de vanitats, i tot vanitat..

Valoració:12menosmas
Per Català insular, fa mes de 5 anys

Incults espanyolistes! No tenen ni idea de la nostra cultura. Segur que son castellanoparlant que odien la nostra cultura que mai han tirat amb una fona.

Valoració:21menosmas
Per Resdebo, fa mes de 5 anys

Qui vota un partit, el qual té com a programa.la destrucció de la llengua i de la cultura de la terra on viu, enlloc de estriar entre les opcións de construir un futur millor, no es mereix tenir dret a votar, i la seva ddiu cisió diu moltes coses, però totes dolentes, d'ell o d'ella.

Valoració:22menosmas
Per Toni, fa mes de 5 anys

Uns altres que no poden menjar calçots pq és català però poden menjar hamburgueses, beure mojitos, i el cap de setmana ballen regatoon, i el punt estrella són tan mallorquins que han de hablar en castellano porque es la lengua de todos; diferent nom però ja vos coneixem..

Valoració:33menosmas
Per manoletin, fa mes de 5 anys

Es anticatalanista, no anticatalán.

Valoració:-5menosmas
Per Pregunto, fa mes de 5 anys

Com així s'anomenen autèntics mallorquins, quan en realitat volen dir autèntics espanyolistes centralitzadors i torpedejadors de la nostra cultura?

Valoració:41menosmas
Per Macia, fa mes de 5 anys

lechona???????, des de quan "lechona" es producte balear???

Valoració:40menosmas
Per Marxem i ho saps !, fa mes de 5 anys

I, com no, en castellà !! HAHAHAHA aquest gonelles son tant previsibles.

Valoració:38menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente