algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El temporal provoca fins a 30 accidents arreu de les Balears i la mort d'un home

El Servei d'Emergències 112 ha gestionat fins a les 15.00 hores d'aquest dimecres un total de 30 incidències relacionades amb el vent i els fenòmens costaners derivats del temporal. Segons ha informat el servei d'emergències 112 a través del seu compte oficial de Twitter, el més destacat és la defunció d'un home de 47 anys que ha mort ofegat mentre practicava surf de vela a Alcúdia.

Del total, 24 incidents s'han registrat a Mallorca, quatre a Menorca i dos a Eivissa. Concretament, sis incidents s'han produïta causa d'obstacles o líquid sobre la calçada, vuit per despreniment o risc de despreniment d'elements urbans, sis per la caiguda d'arbres (tres d'ells a la via pública), dues per risc de caiguda d'edifici, dos per embarcacions a la deriva i cinc per altres motius.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per B. Nin, fa mes de 6 anys

El Mallorquí, el Valencià, i fins i tot l'Andorra, no son idiomes catalans, a part de que son llengües o dialectes molt diferents, amb aquesta ignorant opinió adoctrinen al país. Altre cosa son tots el idiomes de la llatinoamerica que tots son ESPANYOL.
Gracies per la vostra valentia

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente