algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Es preparaven «un o diversos atemptats a la ciutat de Barcelona de forma imminent»

El major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha corroborat que l'avanç de les recerques confirma que el grup terrorista estava planificant des d'Alcanar (Tarragona) «un o diversos atemptats a la ciutat de Barcelona de forma imminent».

En una roda de premsa amb mitjans estrangers aquest diumenge, ha situat la casa d'Alcanar que va explotar el dimecres com a escenari on es preparaven els explosius per cometre un o més atemptats.

«La tesi d'avui és que en aquest moment s'estaven preparant els explosius per, amb immediatesa, fer un o diversos atemptats» a la capital catalana.

Trapero ha afegit que es van recaptant i analitzant més dades amb el pas de les hores, i ha advertit que els treballs sobre els enderrocs d'Alcanar seran molt lents perquè cal anar per fases, hi ha material explosiu, i van apareixent més bombones de butà: «Probablement durarà dies».

Ha relatat que el primer dia no es varen descobrir les 120 bombones, com tampoc les substàncies que es varen trobar més tard amb components per fer explosius en la línia dels que sol usar l'autoanomenat Estat Islàmic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 6 anys

Es cas de s'imam de Sant Antoni és paradigmàtic. Abans de ser detingut feia mesos que s'havia notat un increment, per exemple, de s'ús des vel entre ses dones

Valoració:4menosmas
Per Evident, fa mes de 6 anys

Qui contracta els imams? Que no els demanen titulacions com als metges, professors, etc?
Qui controla si a les mesquites fan apologia del terrorisme?
I la famílies, defensant els seus fillets que són incapaços de fer una cosa així perquè són dolços com la mel...
Si els pares no són capaços d´educar ni controlar els fills, són tan culpables com ells!
Ningú no s´havia adonat què es coïa a la mesquita? Au,Bah!
I l´Estat Espanyol escatimant forces i mossos a Catalunya, per por del Referendum...Això ens reforça que el millor és deixar de banda Espanya i fer el nostre camí, independents!

Valoració:4menosmas
Per Pregunto, fa mes de 6 anys

I la Policia Nacional què feia? Espiar als independentistes?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente