muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

Cinc terroristes abatuts i sis civils ferits en un atac produït a Cambrils

Cinc terroristes han estat abatuts pels Mossos d'Esquadra i sis civils han resultat ferits en un atac produït aquest passat dijous vespre a Cambrils (Tarragona). Un dels ferits es troba en estat crític, segons Emergències de la Generalitat. A més, un agent ha resultat ferit lleu en el tiroteig amb els terroristes.

Sobre la una de la matinada, els mossos anunciaven a la xarxa social Twitter que havien desplegat un operatiu en la localitat costanera i reclamaven als seus veïns que es refugiessin a casa. El tiroteig ha evitat un desencadenament múltiple de conseqüències més tràgiques solament unes hores després que una furgoneta provoqués la mort d'almenys 13 persones a La Rambla de Barcelona, un atac que ha estat reivindicat per l'Estat Islàmic.

Segons ha relatat el conseller d'Interior de la Generalitat, Joaquim Forn, els terroristes conduïen un vehicle que hauria bolcat, moment en el qual els agents dispararen. Forn ha anunciat després que s'investiga la connexió dels dos atacs produïts a Catalunya, així com amb el succés del passat dimecres a Alcanar (Tarragona), on es va produir una explosió en un habitatge que va provocar la mort d'una persona.

Un cinquè terrorista havia sobreviscut al tiroteig, essent detingut, però ha mort poc després, tal com ha confirmat la policia catalana. Els agents han procedit a realitzar diverses detonacions controlades després de l'incident amb els atacants. Després del succés, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha destacat la feina dels Mossos d'Esquadra. «Gran treball dels Mossos en aquestes hores crítiques i tràgiques», ha escrit Puigdemont en el seu compte personal de Twitter.

Davant l'alarma que ha produït aquest segon atac amb prou feines vuit hores, els Mossos han desmentit també a través de Twitter que s'hagi produït un incident similar a Reus (Tarragona) i han demanat a la ciutadania que no difonguin falsos rumors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ropit, fa mes de 6 anys

Prest serà, o ells o nosaltres.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente