algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Troben Alfons Quintà i la seva dona morts a casa seva

Els mossos d'Esquadra han trobat al periodista català Alfons Quintà i a la seva dona morts aquest dilluns.

Els mossos d'Esquadra han trobat al periodista català Alfons Quintà i a la seva dona, Victòria Bertran, morts aquest dilluns horabaixa en el seu habitatge del districte de les corts a Barcelona, fonts properes a la recerca, que també informen que s'ha trobat una nota.

La principal hipòtesi és que Quintà, de 73 anys, podria haver matat a la seva dona, de 57, i haver-se suïcidat, si ben no consten denúncies prèvies per un suposat cas de violència masclista.

Els Mossos han rebut prèviament l'avís d'un familiar, ja que la dona no ha anat a fer feina aquest dilluns i no aconseguia localitzar-la.

Els Mossos i els Bombers de Barcelona s'han desplaçat al domicili per realitzar comprovacions i, una vegada dins, han trobat els dos cadàvers.

Quintà fou delegat del diari El País a Catalunya. Durant la presidència de Pujol fou director general de l'ens públic de producció i emissió de Televisió de Catalunya. Després de deixar la direcció de TV3, col·laborà en el projecte d’El Observador, del qual va ser director fins pocs mesos després de sortir-ne el primer exemplar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per fraules, fa mes de 7 anys

Troben assassinada una dona pel seu marit, un altra cas de violència de gènere. Ella era enfermera i va patir durant anys maltractaments,,,,, tcc, no són periodista ni res,,,però la manera de donar titulars de aquesta noticia molt desefortunada.

Valoració:0menosmas
Per Tolo, fa mes de 7 anys

Crec que el tractament de la noticia és molt desafortunat. La majoria de mitjans de comunicació han caigut en aquesta errada. La noticia real és que, malauradament, han assassinat a una dona. La resta és anecdòtic.

Valoració:0menosmas
Per Ja ho val, fa mes de 7 anys

"La seva dona" devia tenir un nom no?

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente