nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

Un centenar de voluntaris participa en la primera jornada per recuperar la zona cremada

1033
Biel Company, conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Territori, i Llorenç Suau, batle del municipi, han visitat els voluntaris que han participat en les tasques de neteja. | M.Carreras

Un centenar de voluntaris han participat aquest dissabte en la primera jornada de recuperació de la zona afectada per l'incendi forestal de la Serra de Tramuntana. La iniciativa ha estat organitzada per la comissió “Tot(s) per la Serra” i Protecció Civil d'Andratx, i ha comptat amb la col·laboració de l'Ibanat i el Servei de Gestió Forestal i Protecció de la Terra del Govern.

La jornada de neteja s'ha realitzat a dues zones de la finca de Sa Gramola, a Andratx, en una superfície aproximada de 2,2 hectàrees. Allí s'hi han començat a retirar residus i restes calcinades per iniciar les tasques de recuperació.

La jornada ha comptat amb la participació d'un grup de cent voluntaris, dividits en grups de deu persones i sota la direcció d'un efectiu de Protecció Civil. Els voluntaris han assistit a una sessió formativa a primera hora donada per tècnics de l'Ibanat, del Servei de Gestió Forestal i un Agent de Medi Ambient.

Biel Company, conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Territori, i Llorenç Suau, batle del municipi, han visitat els voluntaris que han participat en les tasques de neteja.

Gran nombre de voluntaris
Arran del gran nombre de voluntaris inscrits, s'organitzaran jornades de treball cada dissabte, de 9.00 a 14.00 hores, en grups de com a màxim cent participants que prèviament seran formats.

Per inscriure's és necessari complementar el formulari que es pot trobar a l'Ajuntament d'Andratx, a la web http://totspersaserra.caib.es, o al Punt d'Informació Ambiental (900151617, pia@dgqal.caib.es ).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per TSF, fa mes de 10 anys

Queda molt per fer per recuperar el dany, estaria bé que el senyor que va provocar el desastre, participi en tots els treballs de neteja i reforestació de la Serra, no de forma voluntària si no obligatòria, tant si li agrada com si no i durant tot el temps que sigui necessari.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente