algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Mor un dels tres cremats en l'explosió de gas en un habitatge de Cala Llombards

Era un dels tres homes que resultaren greument ferits i que va ser traslladat a l'hospital La Fe de València

Dissabte passat va morir a l'Hospital La Fe de València un dels tres homes que van resultar greument cremats per una explosió de gas ocorreguda el passat 30 de juliol en un habitatge de Cala Llombards, en el municipi de Santanyí.


El mort és un dels dos obrers que treballaven en l'habitatge i van resultar ferits en l'accident, el que tenia 51 anys d'edat, que es trobava en estat molt greu des que va ocórrer el succés, ha confirmat l'hospital valencià.

Quant a l'altre ferit que roman ingressat en el mateix centre hospitalari, un altre treballador de 28 anys, es troba estable dins de la gravetat.

El tercer ferit, de menor consideració, que era el propietari de l'habitatge on va ocórrer l'explosió, de nacionalitat suïssa, va ser traslladat a un altre hospital del seu país d'origen.

L'explosió va ocórrer el passat 30 de juliol, sobre les 12.45 hores, quan els dos homes ferits de major gravetat es trobaven treballant en el soterrani de l'habitatge situat al carrer Sud de Cala Llombards.

Els dos treballadors cremats, si bé al principi varen ser atesos a l'Hospital Son Espases, una vegada estabilitzats varen ser traslladats en avions del 061 a la unitat de cremats de l'hospital la Fe de València. El tercer ferit, també va ser atès a Palma i posteriorment traslladat a Suïssa.

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.