algo de nubes
  • Màx: 19.71°
  • Mín: 12.82°
19°

Vent huracanat causa incidents a Andratx, Calvià i Palma

25004
Un vaixell s’estavellà al passeig Marítim del port d’Andratx empès pel vent. Fotos:Michels

El juliol s’estrenà d’una manera molt peculiar:amb vent huracanat puntual i pluges esporàdiques. Les forces de seguretat estigueren en alerta per l’aparició d’un cap de fibló a Andratx, Calvià i Palma.

Fonts policials informaren que a les 16.57 hores el temps canvià dràsticament a la costa, davant el Camp de Mar (Andratx). Un cap de fibló passà per la zona de la platja i els turistes hagueren de córrer a refugiar-se en un hotel proper. Acontinuació, el cap de fibló causà alguns incidents a la veïna Calvià i es dirigí cap a Palma. Al Secar de la Real, a l’Amanecer, les rodalies d’Ocimax –on un gran cartell va estar ben a prop de caure– i al Molinar, les ratxes de vent fort tiraren nl terra diferents rètols, tendals i arbres.

Els Bombers, només a Palma, realitzaren set sortides per atendre diferents incidents relacionats amb el sorprenent i inesperat temporal.

Al port d’Andratx, un vaixell s’estavellà contra el passeig Marítim empès pel vent.
El centre d’emergències de l’112 informà que havien intervingut en un total de vint-i-sis incidents a tot Mallorca i que havien rebut fins a 374 cridades telefòniques alertant dels incidents ocasionats pel cap de fibló. A la carretera de Sóller, a les instal·lacions del Reial Mallorca, concretament a la ciutat esportiva de Son Bibiloni, una gran reixa va caure a causa del vent fort.

Tot i la intensitat del vent, la seva curta durada va fer possible que no es registrassin danys personals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tramuntana, fa mes de 11 anys

Llàstima que no s'en dugués en Bauzá i companyia per devers Madrid.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente