algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Detingut el cap del treballador que morí en caure mentre netejava vidres al Parc Bit

28146
Els agents de la policia acudiren al lloc de l'esdeveniment per determinar les circumstàncies de la mort. | ALEJANDRO SEPULVEDA

La policia ha detingut el cap del treballador que dilluns passat va morir en caure en terra quan feia nets els vidres d'un edifici del Parc Bit de Palma.

El detingut, identificat com F.R.R., de 44 anys, ha estat detingut per un delicte social i un delicte d'homicidi imprudent.

L'accident laboral va tenir lloc a les 7.12 hores del dilluns a un edifici situat al carrer Rita Alevi de l'esmentat parc d'empreses tecnològiques de la capital balear.

El treballador de l'empresa es precipità des d'uns 10 metres quan netejava els vidres d'una passarel·la de l'interior de l'edifici.

Després de l'esdeveniment, agents del grup d'Homicidis de la Policia Nacional i Policia Científica es van desplaçar al lloc dels fets a fi de determinar les circumstàncies en les quals s'havia produït l'accident.

Així, ahir dijous es va procedir a la detenció del cap de servei del qual depenia directament la víctima per un delicte social i un delicte d'homicidi imprudent.

La policia l'ha incriminat per tenir coneixement de les activitats que realitzava el treballador sense haver-li facilitat les mesures de seguretat adequades, o bé per no haver-li prohibit realitzar l'esmentada activitat sense les mesures de seguretat pertinents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.