cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.73°

Detingut un home a Manacor acusat d’abusar d’una menor

Els fets poden haver passat en un bar. La víctima, d’uns 15 anys, escapà i partí a casa, on ho contà tot a sa mare. Una patrulla del 091 el detingué al mateix local

54836
El detingut fou conduït a la comissaria de la Policia Nacional de Manacor. | P. BOTA

El Cos Nacional de Policia de la comissaria de Manacor ha detingut un home de mitjana edat que, suposadament, abusà d'una adolescent de 15 anys en un bar de la localitat. Les versions dels dos protagonistes dels fets són diametralment oposades i els agents de la Benemèrita han hagut de prendre declaració a diverses persones que eren a l'establiment per tal d'aclarir el que hi passà realment.

En un bar

Segons denuncià la menor en la demanda que ha interposat, mentre ella caminava pel carrer amb la germana petita, un home que coneixia de vista la cridà d'un bar. Ella assegurà que no eren amics, però tot pareix indicar que havien parlat alguna vegada. El presumpte agressor li féu senyes perquè s'hi acostàs. L'adolescent el cregué, entrà al local i deixà la germana a l'exterior, al carrer mateix. A l'interior del recinte hi havia un altre home, que era amic del primer. A partir d'aquest moment, els testimonis d'ambdues parts són contradictoris.

Segons l'al·lota, l'individu que coneixia de vista li començà a parlar d'un tema i, en un determinat moment, s'hi tirà damunt. Assenyalà que l'havia reduïda per la força i que s'havia posat a tocar o palpar-li les parts íntimes. Finalment, però, ella se'n pogué desempallegar i sortí corrents del bar. Un cop al carrer, anà a cercar la germana i totes dues partiren cap a casa. En arribar-hi, l'adolescent contà a la mare allò que li havia passat i ho denunciaren. Una patrulla del 091 es presentà a l'establiment i arrestà el sospitós, que no hi oferí cap classe de resistència.

L'home, tanmateix, negà rotundament la versió de l'al·lota i afirmà que ella s'ho havia inventat tot. Els agents han pres declaració a alguns dels clients del bar. La Fiscalia de Menors ha estat informada de la investigació policial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.