algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Presó per a un executiu per violar la secretària a Pollença

El director d'una agència d'inversions de Mallorca és ciutadà dels Estats Units. Fou detingut i declarà davant el jutge d'Inca

125852
La Policia Judicial de la Guàrdia Civil va detenir l'empresari al Port de Pollença. | Maria Llull - Arxiu

El director d'una agència d'inversions de Mallorca ha estat detingut per la Policia Judicial de la Guàrdia Civil per violar presumptament la seva secretària en una oficina del Port de Pollença. L'acusat, de 44 anys i amb passaport dels Estats Units, ha declarat davant el titular del jutjat d'instrucció número 2 d'Inca, que, a continuació, n'ha ordenat l'ingrés al centre penitenciari de Palma. Els fets succeïren el cap de setmana passat, quan l'empresari i la secretària tornaven d'un sopar de feina i es dirigiren a una oficina de l'empresa, ubicada al Port de Pollença.

L'oficina

L'immoble té una part destinada a habitacions, on dormen de forma esporàdica els dos empleats de l'agència. Aquella nit, sembla ser que l'acusat va indicar a la dona que ell tenia feina pendent i que l'acabaria d'enllestir al despatx. Llavors, ellà se n'anà a dormir a una de les dependències de l'habitatge. Segons la denúncia interposada per la víctima, que també és estrangera, el director de l'agència va irrompre a l'habitació, poc després d'haver-ho fet ella, i s'hi va tirar a sobre, consumant la violació.

Hores després, la víctima acudí al quarter de la Guàrdia Civil i va explicar els fets als agents. Els investigadors de la Guàrdia Civil aplicaren el protocol d'actuació habitual en aquests casos d'agressió sexual. Traslladaren la dona fins a un centre hospitalari, on va ser sotmesa a una revisió ginecològica. El metge forense del Jutjat de Guàrdia d'Inca també l'examinà. Els agents es desplaçaren fins a les oficines de l'empresa al Port de Pollença i hi inspeccionaren l'habitació on passaren els fets.

Llavors, el director de l'agència fou detingut per la Policia Judicial. Durant l'interrogatori, però, negà els fets. Digué que no va violar la seva secretària i negà que hagués mantingut relacions consentides amb ella. L'empresari nord-americà passà a disposició judicial. Fou traslladat al jutjat d'instrucció número 2 d'Inca i el jutge li prengué declaració. A continuació se'n decretà l'ingrés a presó. El consolat dels Estats Units està informat de la situació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.