algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Hospitalitzat un vianant de 85 anys que va caure en una claveguera oberta

Francisco Fernández va haver de ser traslladat a Son Llàtzer i dies després de l'accident continua convalescent a casa seva. La família es mostra indignada

Un vianant de 85 anys d'edat va resultar ferit fa uns dies després de caure en una claveguera oberta al costat d'un parc infantil de Palma. Francisco Fernández va haver de ser atès a l'hospital de Son Llàtzer i ara continua convalescent a ca seva. La família denuncia que el clavegueró ha estat obert durant un mes i que representava un perill en potència.

L'accident va ocórrer al migdia, quan Francisco Fernández va sortir a passejar amb el seu nét. Travessaren el carrer Manuel Azaña i arribaren al parc de la Guàrdia Civil, ubicat a la confluència amb el carrer de Manacor. Es tracta d'un recinte nou i en terra hi ha instal·lats uns claveguerons coberts per una reixeta.

Pel que sembla, segons comentaris dels veïns de la zona, fa un mes que dues peces que tapen la claveguera han desaparegut i han deixat un buit de 0,25 per 0,80 centímetres. El jubilat palmesà no va reparar en el buit, hi va posar la cama esquerra i a continuació hi caigué aparatosament. "Feia quinze dies que li havien posat un marcapassos i el duguerem corrents a l'hospital per si se li havia mogut. A més, tenia ferides. Els metges li van dir que presentava múltiples traumatismes al cos i després va rebre l'alta. Tanmateix, encara té molt de mal al maluc i a l'esquena, i amb prou feines pot moure's", explicava ahir la seva filla Joana. La família del ferit es mostra indignada pel que ha ocorregut i recorda que a escassos metres del clavegueró obert "hi ha un parc infantil, on cada dia juguen molts infants". "Estam estudiant demandar l'Ajuntament, perquè entenem que és obligació seva mantenir els parcs i les places en perfecte estat, sobretot per evitar accidents com aquest", explicaren.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per arnau, fa mes de 12 anys

"parc de la Guàrdia Civil" (?)

Valoració:1menosmas
Per Tapadora, fa mes de 12 anys

Llenya al responsable de l'Ajuntament, que els guanya dolços!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente