nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Una gran ventada assota Mallorca

Els serveis d'emergències van haver d'atendre ahir una trentena d'incidents, sobretot a Palma. Hi hagué des d'arbres arrabassats fins a talls de carreteres, inundacions i tota mena de destrosses

44394
La costa del Portitxol amb un aspecte carregat, ahir dematí en ple temporal. | Ferran Aguiló - Pere Bota.

El temporal de vent i pluja que assotà les Illes ahir durant tot el dia deixà més d'una trentena d'incidents. Arbres caiguts, trossos de façana despresos, inundacions i talls de carreteres i passejos per a vianants se succeïren de manera intermitent.

Segons el municipi, a Palma hi hagué dotze incidents, a Llucmajor, sis; a Manacor, dos; a Marratxí, també dos; i a Alaior, Alaró, Andratx, Calvià, Banyalbufar i Inca, un a cada vila.
Un dels efectes més importants va ser al Portitxol, concretament al carrer del Vicari Joaquim Fuster, a la primera línia de mar. La força de les onades causà inundacions a algunes cases i es va haver de tallar el passeig per a vianants.

A la plaça Major els equips d'emergències hagueren d'atendre cridades de veïns i vianants que avisaren que s'havien desprès trossos de façana. La ventada també va fer caure branques i fins i tot arrabassà alguns arbres. Al camí de Can Pastilla, davant un conegut supermercat, un arbre caigué damunt d'un cotxe aparcat. La Policia Local i els treballadors de Parcs i Jardins hi acudiren per treure'l.

A la Cala Major la força de la mar destrossà part d'un xibiu de platja. La carretera Ma-6021 de l'Estanyol a la Ràpita quedà tallada devers el quilòmetre 1. El vent bufà amb força a Mallorca, sobretot ahir de matinada. A la serra d'Alfàbia es registraren ratxes de fins a 103 km/h. Les onades, ahir, arribaren als cinc metres a mar oberta. Avui s'espera vent fort fins a migdia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per BALEAR, fa mes de 13 anys
Google translator?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente