algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

La Guàrdia Civil desmantella un grup dedicat al tràfic de cocaïna a Eivissa

Tres persones han estat detingudes en aquesta operació

La Guardia Civil ha desmantellat un grup dedicat al tràfic i la venda de cocaïna a Eivissa, amb la detenció de dos homes i una dona a l'esmentada illa, a Madrid i a Las Palmas de Gran Canària, per delictes contra la salut pública.

La primera detenció en relació amb aquesta operació denominada "Lagonés" va tenir lloc el 30 d'agost, quan va ser arrestat a Eivissa A.M.L., de nacionalitat espanyola, a qui se li van confiscar 200 grams de cocaïna, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Posteriorment, la Guàrdia Civil d'Eivissa va detenir l'1 d'octubre a qui és considerat responsable de la tramesa de la droga confiscada, el ciutadà francès V.P.A.L., que va ser arrestat a l'aeroport de Madrid-Barajas, quan es disposava a abandonar el país.

La Guàrdia Civil va donar per conclosa l'operació despús-ahir, amb la detenció de M.V.T.M., dona que realitzava funcions de correu que va ser detinguda a Las Palmas de Gran Canària d'on és natural.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rambo, fa mes de 13 anys
Eivissa és un niu de delinqüents. És ben hora de fer neteja de tots aquells que viuen a costa de la mort d'altres persones com és el cas dels narcotraficants: els seus béns han de ser publicitats i els seus negocis legals tancats.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente