muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
15°

Troben indicis que responsables de bingos es lucraven

La Policia obre una investigació. Les quantitats que presumptament s'han estafat superarien els 15.000 euros

Agents del Cos Nacional de Policia han obert una exhaustiva investigació per intentar aclarir una suposada estafa a diversos locals de la tercera edat on es jugava a bingo.

Sembla que, segons la informació a la qual ha tingut accés aquest diari, els investigadors han trobat indicis que suposadament alguns dels responsables de bingos s'estaven lucrant i obtenint beneficis econòmics molt importants.

Aquestes fonts puntualitzen que podriem parlar de quantitats que superarien els 15.000 euros de beneficis mensuals. De fet, el Govern balear, a través del Departament de Joc, no descarta denunciar als responsables d'alguns bingos dels clubs de gent gran per aquest motiu.

Des de la Conselleria d'Interior volen deixar clar que els inspectors i la investigació policial no se centra a atacar als socis, sinó tot el contrari, defensar-los de suposades estafes per part d'alguns responsables.

Per altra part, després que el delegat del Govern a Balears, Ramon Socias, reconegués falta de "sentit comú" als responsables policials i inspectors amb referència a la investigació i registre de locals, s'insisteix novament a llençar un missatge de tranquil·litat a les diferents associacions de gent gran. Després de la reunió mantinguda per part de la Conselleria d'Interior i els representants de la federació de persones grans, ambdues parts es comprometeren a no cobrar més de 20 cèntims per cartó. D'aquesta manera queda tancada la polèmica originada per l'entrada i clausura de dos bingos il·legals a Palma i un altre a Sóller.

Finalment, des de l'Associació de Tercera Edat de Son Cotoner, el pare Manolo sosté que han estat víctimes d'un atac indiscriminat i denuncia públicament el tracte rebut per la Conselleria i, a la vegada, defensa l'actuació policial per la seva correcció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Do not visit Majorca, fa mes de 13 anys
Quinze mil euros no me diu res.
Manquen dades, ja que si la messió ès de 0'50 euros, se haurien de expedir més de 30.000 targetes.
Si cada club té 30 persones, se necessitarien centenars de clubs.
Aquesta gent de hazienda no se sap explicar quan se tracta de aritmètica.
Valoració:5menosmas
Per Vius i ungles, fa mes de 13 anys
Ui, aquí hi ha molts milions a guanyar!
Valoració:-1menosmas
Per Rai Aner, fa mes de 13 anys
Hi ha línies aèries de baix cost que promouen el joc il·legal dins els avions i per a aquesta gent no hi ha inspeccions.
Valoració:12menosmas
Per J, fa mes de 13 anys
Era vox populi que hi ha algún president de club de la tercera edat que es forra amb el tema del bingo. Si la policia es passeja per la zona de llevant de Palma arran la costa en trobarà un que ha fet molts de diners...
Valoració:3menosmas
Per Es botones, fa mes de 13 anys
A la gran majoria d'hotels baratos de les Illes, els d'animació promouen un parell de Bingos cada setmana, els premis grans solen ser una botella de cava barato o alguna beneitura d'aquestes, però el preu del cartró es de 50cts. fins i tot d'un Euro. Els beneficis -ben alts- es reparteixen entre els animadors, el director i el cap del bar de s'hotel.
Valoració:6menosmas
Per Biel, fa mes de 13 anys
És en Montis qui hi és al darrere de tot això
Valoració:1menosmas
Per Biel, fa mes de 13 anys
És en Montis qui hi és al darrere de tot això
Valoració:2menosmas
Per Sherlok Holmes, fa mes de 13 anys
Jo se qui esta darrera aquesta "presumte" trama de lucrament ilicit...en Mates!, es vox populi que sen du un 10% de cada cartro, o sigui UN CENTIM...Na Pilar Costa i sa brigada de lo economic han destapat un altre cas de corrpució a les Balears, s'esperen nombroses detencions, sa xerra de que, gaire be, pasaran tots el Presidents/Presidentes per la garjola, manco els de el Partido, es clar...
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente