nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Col·lisió en cadena a Can Blau

Els voltants del túnel de Can Blau, a la via de cintura de Palma, devora l'enllaç amb l'autopista de l'aeroport, varen ser l'escenari a primera hora d'ahir demantí d'una col·lisió en cadena que causà tres ferits.

D'acord amb les dades facilitades per la Guàrdia Civil i pels serveis sanitaris, a les 6.45 hores un turisme Peugeot va bolcar en un revolt tancat del túnel de Can Blau. Segons alguns testimonis, va agafar el tram a una velocitat elevada i va perdre el control.

Els serveis mèdics varen ser mobilitzats i, quan hi arribaren, el conductor havia fugit corrents. El problema sorgí quan quatre turismes més que circulaven en aquest sentit hi trobaren un carril ocupat pel cotxe bolcat. N'hi hagué un que frenà en sec i tots es varen veure implicats en una violenta col·lisió en cadena, que acabà de taponar completament la via de cintura.

El subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil s'encarregà de la situació i els agents, com a primera mesura, varen senyalitzar la circulació per tal d'advertir altres conductors del que havia passat. El Samib va atendre tres persones ferides, dues d'elles de caràcter lleu i una altra amb lesions greus en un ull. De fet, la contusió ocular era tan severa que hi havia risc que el perdés.

Les retencions varen ser considerables i eren d'uns quants quilòmetres. Diverses grues es desplaçaren al lloc dels fets per treure de la calçada els cinc vehicles, alguns dels quals tenien importants danys materials. Al cap d'una hora ja s'havia recuperat la normalitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Puça., fa mes de 13 anys
Te desinivides? No serà te desinhibes?
I això és el castellà que ens volen inculcar a canvi del nostre català?
Valoració:2menosmas
Per Baixem del cotxe:més transport públic, fa mes de 13 anys
Els cotxes són màquines de matar.
Valoració:1menosmas
Per gromjolm.con!, fa mes de 13 anys
Loki & the Loker!

PD: Te ríes? o te desinivides!
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente