muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Detinguda una dona per haver maltractat els dos fills, de 6 i 8 anys

Una veïna de Palma va veure que els copejava el cap, els tirava en terra i els pegava cops de puny i, a continuació, va telefonar a la Policia

El Cos Nacional de Policia ha detingut una dona de 37 anys, resident del carrer de Manuel Azaña de Palma, per haver donat una pallissa als fills, de 6 i 8 anys d'edat, segons informaren ahir fonts policials.

Dimecres a les 17.45 hores, una dona que viu en aquest carrer de Palma, al Polígon de Llevant, es posà en contacte telefònic amb el 091 i denuncià que presenciava una brutal agressió infligida per una dona a un nin i a una nina ben petits. N'explicà que tot feia pensar que l'agressora era la mare dels menors.

A la direcció assenyalada per la denunciant s'hi desplaçà tot d'una una dotació del Cos Nacional de Policia i els agents pujaren al pis en qüestió. Després de tocar a la porta, una dona identificada com a María R.S. els obrí i els deixà passar a dins.

Estat lamentable

En una de les dependències hi eren, efectivament, els dos infants, amb símptomes molt evidents que acabaven de ser agredits. El petit sagnava pel nas i la germana tenia contusions en diferents parts del cos. A més, estaven molt regirats. La dona, que era la mare de les dues criatures, va ser detinguda allà mateix i traslladada a la Prefectura de Policia, on la varen interrogar. Mentrestant, altres agents varen quedar amb els dos germans i en varen cercar algun familiar perquè se'n fes càrrec, com finalment va passar.

Des de la Policia, han informat que María R. no té antecedents policials, encara que en cinc o sis ocasions havia estat ella qui havia denunciat alguns veïns per diferents motius. Els investigadors parlaren amb la resident que revelà el cas de maltractament i ella en reiterà la primera versió: en guaitar, va veure que María agafava fortament pel cap el nin i el copejava a la zona cranial. Després, es va posar a agredir la nina i a tots dos els tirà violentament en terra i començà a pegar-los punyades.

No en va poder aportar més dades perquè, després de presenciar aquella seqüència dramàtica, va córrer cap al telèfon i va avisar el 091. Llavors ja no va veure més maltractaments, atès que, segons pareix, la mare i els petits se n'anaren a una altra habitació.

Per la seva banda, la Policia posarà a disposició judicial la sospitosa en les pròximes hores i ara els agents tracten d'aclarir si les agressions i les pallisses domèstiques eren un fet corrent o si, per contra, es tracta d'un cas excepcional. En qualsevol cas, sembla que la dona no es podrà acostar als menors durant una llarga temporada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Drets del menor:paper mullat., fa mes de 13 anys
La violència contra els menors és igual d'habitual o més que la violència de gènere, però han de passar autèntiques salvatjades perquè les institucions en facin cas. Els menors no gaudeixen de drets i moltes vagades estan en una indefensió total perquè tenen en contra la complicitat dels pares i mares.
Valoració:2menosmas
Per ullfora, fa mes de 13 anys
enhorabona a la persona que no va tancar els ulls i ho va denunciar, no tothom és tan valent

Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente