algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Detinguts els atracadors que dispararen durant l'assalt a una farmàcia

Es tracta dels mateixos delinqüents que perpetraren robatoris al Pil·larí, el Coll d'en Rabassa i Manacor

45826
Agents de la Policia intervingueren a la farmàcia assaltada del carrer Joan Miró. | Ferran Aguiló - V.V.

Agents del Cos Nacional de Policia i de la Policia Local de Palma han culminat la investigació i detenció de tres perillosos atracadors als quals se'ls atribueix el robatori a mà armada de, com a mínim, quatre establiments comercials a Palma i Manacor.

Els detinguts responen a la identitat de Gianini SA, de 32 anys; Daniel R., de 35; i Casmin B., de 25, de nacionalitat romanesa. L'arrest es va produir hores després que els perillosos atracadors assaltessin la farmàcia March, situada al carrer Joan Miró, al costat de Portopi. Segons la Policia, cap a les 23.15 hores dos homes armats entraren a la farmàcia March, n'amenaçaren els empleats i s'emportaren un botí d'uns 300 euros.

Els lladres van fugir i un dels empleats va sortir després d'ells; aleshores, un dels atracadors va disparar tres trets a l'aire. Les patrulles foren alertades i es va facilitar una descripció dels sospitosos. Cap a les tres de la matinada, a l'alçada d'Avingudes, diverses patrulles de la Policia Nacional van procedir a la detenció dels sospitosos. A més, també els atribueixen els robatoris en una sala de jocs al Coll d'en Rabassa, un altre a Manacor i una farmàcia al Pil·larí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per EL COLT, fa mes de 13 anys
ANTIRRACISTA FOR EVA ESTAS MOLT EMPIPAT TIUUU . CONEG A GENT COM TU QUE PENSA COM TU I QUE VIU COM TU A UN CHALETET A UN LLOC RESIDÈNCIAL O A UNA CASA PAIRAL A FORA VILA COM ALGUNS POLÍTICS -BASTANTS- O POL´´ITIQUES DEL REDOL SOCIALISTA DEL BLOC DEL PP O DE UEME - QUE DESDE LES SEVES TORRES DE DEFENSA PENSEN DIUEN ZIXÓ MATEIX QUE TÚ ANTIRRACISTE FOREVA, MENTRES ORDENAN A LA BIOLORUSSA EVA GORBACHOVA QUE LE DIGUI A A LA DONA DEN JARDINER EFRAIN NA IMELDA QUE LI FASI NOPALITOS REBOSSATS PER ACOMPAÑAR LA CENA CON LA SEÑORA.
Valoració:6menosmas
Per tanmateix, fa mes de 13 anys
Antirracista for ever, com se nota que ets un "polític de saló", i que NO has patit mai cap problema degut a la immigració descontrolada que PP i, sobretot, PSOE han permès. Te pareix normal la degradació dels barris, la pèrdua total de tranquilitat als blocs de pisos, l'increment de la delinqüència (com ja t'han dit: vés al jutjat, i després mos contes les estadistiques REALS, no les que conten els polítics), etc. Mem, a quin món vius? Perque n'hi ha que xerren molt, còmodament des d'el seu despatx, diguent el que han de fer ELS ALTRES.
Valoració:16menosmas
Per 1900, fa mes de 13 anys
Antirracista:Segurament quan diuen que en Nadal o Lorenzo son mallorquins o espanyols no t´importa que es digui la nacionalitat. Sempre es diu siguin estrangers o espanyols.Perquè no vas una temporadeta a un poble d´aquests que tenen un munt d´inmigració,i llavors parla ,a veure si comporten problemes o no.Tens la pell molt fina,que te de dolent dir que es depriment que subsaharians demanin als supermercats,es la veritat, ningú els recrimi que ho facin,i es molt trist que ho tinguin de fer.Si el govern fes la seva feina,ara no parlariem d´això.
Valoració:8menosmas
Per Foner Mallorquí, fa mes de 13 anys
Aquesta és la política d'immigració del PP i del PSOE, i a "antirracista" només dir-te que gent com tu és la culpable dels problemes presents i dels problemes futurs, jo soc fill d'immigrants que varen passar molta fam, però molta i mai varen robar, MAI.

Saber la nacionalitat és bo, molt bo, així podem agrair als "antirracistas" als sin complejos del PP i als ineptes del PSOE la nefasta política de immigració que han portat a terme.
Valoració:10menosmas
Per antirracista, però els fets són els fets, fa mes de 13 anys
A Antirracista For Ever: Uf, no sé que dir. Veig que t´afecte molt el fet de que es publiqui la nacionalitat. Idò jo te diré que m´agrada que es publiqui, és més, si tens temps t´anim a que vagis als jutjats d´allò penal (pots entrar als judicis doncs la majoria són públics) i comptis els casos de deliqüència de mallorquins i de romanesos (i altres). I si no et quadra, pots parlar amb algun auxilar judicial i demanar-li quina és la situació. Després, pots fer una valoració en percentatges, i quan ho hagis pensat un poc, pots tornar a escriure en aquest espai per tal d´oferir-nos els resultats.
Valoració:10menosmas
Per ANTIRRACISTA FOR EVER, fa mes de 13 anys
No fa falta remarcar la nacionalitat dels presumptes autors dels fets. No aporta res a la notícia. Tan sols estigmatitza i dóna una imatge que no correspon a un col·lectiu, en aquest cas de romanesos. D'atracadors i aquests si són pitjors n'hi ha de mallorquins i ningú quan es dona una informació ressalta el seu lloc de procedència....per favor més seriositat i rigor en una qüestió tan sensible com el racisme. Per altra banda aprofit l'avinentesa, ara que xerr d'això, per denúnciar la patètica i vergonyosa editorial de db de fa uns dies en relació a la suposada problemàtica que suposen els "immigrants sense feina". Em vaig indignar especialment quan es va afimar literalment segons la editorial "es depriment veure subsaharians demanant als supermercats". Són persones!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! senyors meus i que farieu vosaltres si us trobéssiu en la mateixa situació
Valoració:-20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente