cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.5°

La banda que controlava la venda d'haixix a Son Gotleu

Els nou arrestats dijous es posaran avui a disposició del jutjat de guàrdia. L'operació continua oberta i s'esperen més detencions

La banda detinguda dijous en l'operació antidroga duta a terme a Son Gotleu controlava tota la venda menor d'haixix del barri. En el procés policíac, que durà més de quatre hores, feren onze escorcolls i es confiscaren 45 quilos d'haixix i 3.000 euros en efectiu. També van ser detingudes nou persones.

Els arrestats, que passaran avui a disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 de Palma, són vuit homes de nacionalitat marroquina i una dona espanyola, tots d'entre 21 i 39 anys. La majoria tenen antecedents per tràfic de droga.

Fonts de la investigació van indicar ahir que aquesta banda, que estava perfectament organitzada, pràcticament havia aconseguit el control de la venda d'haixix i marihuana a Son Gotleu des de feia uns mesos.

Sobre això, les fonts van matisar que, si bé els quilos de droga que es distribuïen cada dia no eren molts, sí que era continu el tràfec de compradors per la zona, un fet que havia causat inseguretat al veïns. La venda es feia sobretot als carrers de Santa Florentina i Tomás Rullán, tant a adults com a menors, indistintament.

Els 45 quilos d'haixix intervinguts estan valorats en uns 65.000 euros. 39 quilos d'aquesta droga es van trobar davall un llit d'un pis del número 34 del carrer de Gaspar Bennassar, a la zona de la plaça de Toros. Aquest habitatge servia de magatzem i des d'allà la droga es repartia per altres cases de Son Gotleu.

Els membres de la banda no sabien on era exactament aquest pis, perquè entre ells s'arribaven a robar l'haixix. L'operació, denominada Julivert, continua oberta i s'esperen encara més detencions en els pròxims dies. Mentrestant, però, avui horabaixa segurament passaran a disposició judicial els detinguts dijous a vespre. S'acaba el temps màxim que poden estar reclosos a la comissaria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.