nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El germà també es desploma i confessa l'autoria material del crim d'Alcúdia

Hugo Wilson admet que es va barallar amb Agustín González per un incident banal i que després ell caigué per l'escala de manera accidental

Cas policialment tancat. En un temps rècord la Policia Judicial ha aclarit el crim de l'indigent d'Alcúdia. Ladia Lucía confessà dimarts que la mort d'Agustín González havia estat un homicidi i ahir el seu germà, Hugo Wilson, també es va enfonsar, quan va reconèixer que era l'autor material de la mort del Gallego".

D'acord amb la versió facilitada per l'equatorià, la nit del 17 de juny ell i Agustín es van barallar a l'antiga discoteca d'Es Fogueró d'Alcúdia, on vivien en la indigència, amb Ladia. Ella, precisament, havia estat parella sentimental del Gallego.

Els dos homes, que es coneixien de feia anys, van arribar a les mans i es copejaren mútuament. Durant la baralla Wilson no va veure que a prop hi havia una escala i va rodolar-la. En la caiguda es va copejar mortalment al cap. Els germans, espantats, van decidir telefonar als serveis d'emergència i van dir que van ser ells qui sentiren un renou fort i que després trobaren Agustín mort.

L'informe del forense no concorda massa amb la versió de l'equatorià, ja que el metge assegura que fou copejat amb un objecte contundent i que no fou una simple caiguda. El tercer detingut és un colombià amic dels dos germans equatorians que ahir encara no havia declarat. Els agents creuen que encobrí el crim.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.