algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Una excavadora bolca i fereix l'obrer que la duia

L'home feia feina en una obra a la Vileta, a Palma, quedà atrapat dins la cabina i patí una fractura greu a la cama

117846
Els sanitaris s'endugueren el ferit en una ambulància. | Alejandro Sepúlveda

Un home de 49 anys patí ferides greus en una cama ahir en un greu accident laboral al sector de la construcció quan bolcà la miniexcavadora que menava en una obra a la Vileta, a Ciutat. L'obrer fou evacuat amb urgència en una ambulància cap a una clínica de Palma i la Policia obrí una investigació. L'accident passà devers a les 15.30, en uns xalets adossats que són en construcció al carrer de Saragossa, a la cantonada amb Portocristo. Segons sembla, el treballador duia una miniexcavadora en un dels soterranis. Segons sembla, una fallada del sistema de subjecció de la pala a la cabina causà que la màquina bolcàs de costat.

Atrapat

L'obrer quedà dins la màquina, ferit, i els companys avisaren els serveis d'emergència. Al cap de poca estona hi arribaren els agents de la Policia Local i de la Policia Nacional, a més de dues ambulàncies. Més tard també hi anaren tècnics de la Conselleria de Treball, que volien saber què havia passat en el greu accident laboral. El treballador fou rescatat de l'interior de la cabina de la màquina i assistit pel metge i els sanitaris. En una primera valoració, es determinà que patia una fractura oberta a la tíbia i al peroné. L'obrer fou traslladat en llitera dins l'ambulància i després l'ingressaren a la Clínica Juaneda de Palma, on quedà internat després del reconeixement mèdic.

Els agents de la Policia Local feren un informe d'intervenció i regularen el trànsit de la zona, tot i que quan succeí l'accident hi havia molt pocs vehicles per allà. Per la seva banda, la Policia Nacional obrí una investigació per determinar les causes de l'accident, que semblaven força clares, ja que la fallada del sistema de subjecció de la pala era evident. A més, recolliren les dades del ferit. A mitjan horabaixa, els agents s'anaren retirant fins que, en tan sols unes hores, la situació tornà a la normalitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.