cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
11°

Drama mortal sobre l'asfalt d'Inca

L'accident es va registrar divendres a la nit i acabà amb una jove de 25 anys morta i un ferit de gravetat

Una jove de 25 anys va morir, divendres a la nit, en un accident de trànsit que va tenir lloc a la carretera que uneix Inca i Sineu.

En el succés, també s'hi va veure implicada una persona més, concretament un home d'uns 50 anys que va haver de ser traslladat en estat molt greu fins a l'Hospital Comarcal d'Inca.

El sinistre, segons fonts de la investigació, es va registrar entre les 23.20 i les 23.35 i els vehicles implicats eren un Chevrolet Captiva i un Opel Astra, que van col·lidir frontalment.

Les primeres hipòtesis apunten que el conductor d'un dels vehicles cercava el mòbil en el seient del copilot. Per aquesta raó, i en un moment de distracció, va envair el carril contrrari de la carretera.

Tot just produir-se aquest accident, els comptequilòmetres dels turismes marcaven 110 quilòmetres per hora el de l'Opel Astra i 80 quilòmetres per hora el del Chevrolet. La víctima mortal, una al·lota de 25 anys, va morir a l'instant a causa de la fractura de les tres primeres cervicals. El xofer de l'altre turisme va haver de ser ingressat amb un diagnòstic de policontusions, traumatismes en els dos genolls i en el tòrax.

En el moment que es va registrar l'accident, els dos conductors no anaven acompanyats. Ràpidament van acudir al lloc del tràgic succés diverses ambulàncies del 061 i els Bombers de Mallorca per rescatar-ne els cossos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tornem a les someres, fa mes de 14 anys
Els vehicles a motor són màquines de matar. A uns els maten a la carretera i a altres amb la contaminació.
Valoració:10menosmas
Per Pau, fa mes de 14 anys
És ben necessari que se facin complir les normes de circulació... avui ha estat aquesta nina, però un dia qualsevol ens pot passar a nosaltres.

M'escandalitza anar a 100 per la carretera de Manacor i veure que tothom m'avança, que vaig a 120 per l'autopista de Llevant, i molta gent me passa a, com a mínim, 140 o 160... Què ningú posa els intermitents a l'hora de canviar de carril o a les sortides de les rotondes. Què a Ciutat sempre hi ha cotxes que se salten els semàfors en vermell. Etcètera.

Si no hi ha més accidents, és un miracle. Cal que les autoritats posin cordura a aquells que no en tenen, que tenguin ma dura amb els infractors reiterats. Per la seguretat de tots.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente