algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Una britànica de 18 anys denuncia que dos joves la violaren a Magaluf

L'al·lota notificà els fets a la Guàrdia Civil i va afirmar que la van dur fins a un carreró en contra de la seva voluntat i la forçaren

Agents de la Guàrdia Civil de Palmanova, a Calvià, han obert una exhaustiva investigació per tractar d'aclarir la denúncia formulada per una jove britànica de tan sols 18 anys. Pel que sembla i, segons les primeres hipòtesis de la investigació, la jove passejava ahir de matinada per la zona de Punta Balena amb una amiga seva. Ambdues turistes van reconèixer que havien pres unes copes i que estaven sota els efectes de l'alcohol.

Quan les al·lotes tornaven a l'hotel, van ser abordades per dos joves, ambdós de nacionalitat espanyola i que encara no han estat identificats. La víctima va declarar davant la Guàrdia Civil que els dos agressors la van arrossegar i, en contra de la seva voluntat, la van dur fins a un dels carrerons foscos que la víctima va indicar als responsables de la investigació. Es tracta d'un dels habituals carrerons, on dones majoritàriament nigerianes exerceixen la prostitució a Punta Balena.

La víctima va relatar que un dels al·lots es va abaixar els calçons i la va penetrar, mentre que el company mirava. En aquest cas, l'autor material de la violació s'enfronta a un delicte d'agressió sexual i el company seria acusat de ser còmplice d'una violació. Una vegada finalitzada la presumpta agressió sexual, les al·lotes van tornar al complex hoteler, visiblement afectades per l'esdeveniment i van anar a jeure. A primera hora del matí d'ahir, la jove britànica no va poder més i va acudir al lloc de la Guàrdia Civil per formalitzar la denúncia.

Segons fonts pròximes a la investigació, l'al·lota estava atemorida i, a darrera hora d'ahir, era previst que tornàs al seu país. La jove es va negar que l'examinàs el metge forense i va preferir agafar el vol i partir.
A causa de la negativa de la britànica de fer-se un reconeixement mèdic i no disposar de les corresponents proves de l'ADN, els agents responsables del cas tindran grans dificultats a l'hora de resoldre la investigació i localitzar els presumptes agressors.

Es dóna la circumstància que en menys de 48 hores és el segon cas de suposades violacions que es registren a la zona de Punta Balena. Veïns de la zona afirmen que "és normal que passin aquestes coses. A Punta Balena vénen molts turistes, s'emborratxen i després no recorden el que han fet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.