muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
16°

Nit de passió i de bregues a Palma

La Policia intervingué anit en una baralla a Son Roca i en una altra a Son Pardo

Passió... i bregues. La nit del Divendres Sant va ser força moguda a Palma i els agents de la Policia Local i de la Policia Nacional varen haver d'intervenir en dues baralles, una a la barriada de Son Roca i l'altra devora l'hipòdrom de Son Pardo, que acabaren amb quatre ferits, un dels quals va ser detingut. El primer dels successos passà al carrer del Cap de Formentor, a Son Roca. Diversos individus es barallaren i un hi resultà apunyalat al cul amb un ganivet. Hagué de rebre assistència mèdica i, segons fonts del 061, el seu estat era "menys greu".

La Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació i es va entrevistar amb alguns testimonis, encara que en sortiren diferents versions dels fets. Un dels presents indicà el domicili d'un dels implicats i els agents hi anaren, tot i que, després de parlar-hi, el deixaren en llibertat. Segons entengueren, encara que s'havia implicat en la brega, no havia participat en l'apunyalament. L'autor de l'agressió fugí dins un vehicle amb tres homes més, d'acord amb els testimonis.

Deu minuts abans de les cinc de la matinada s'informà d'un altre enfrontament multitudinari a l'esplanada de davant Son Pardo, devora els locals d'assaig. Diverses patrulles hi anaren i hi trobaren un grup de gent que negava que hagués passat res i que demanava als agents que marxassin. Com que hi havia tres ferits, els identificaren i miraren d'aclarir què havia succeït.

Fou llavors que un dels tres ferits, José S.M., de 36 anys, que tenia la cara tacada de sang i la camisa esqueixada i ensangonada, es posà violent i començà a cridar "inútils" als agents. També els deia "no sabeu qui som" i "us llevaré el vestit".

Un altre, de 34 anys, reiterà que no volia presentar cap denúncia i que no havia passat res. El tercer, que era en terra, es queixava de dolor al turmell, que tenia romput, i admeté que s'havia ferit en el tumult, però no volgué col·laborar. Una ambulància se l'endugué. El que es mostrava més agressiu acabà arrestat per agressió contra l'autoritat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.