nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El turista copejat a Magaluf, crític

Els quatre detinguts pels fets foren traslladats a la Comandància de Palma i passaran a disposició judicial en les pròximes hores

La Guàrdia Civil ha pres declaració a diversos testimonis de la baralla que va tenir lloc la matinada de dissabte a Magaluf, que acabà amb quatre persones detingudes i un turista britànic en estat crític. La víctima continuava ahir ingressada a l'UCI de l'hospital a causa de la gravetat, segons informaren fonts sanitàries. Els arrestats varen ser traslladats a la Comandància de Palma i avui horabaixa o demà dematí passaran a disposició judicial.

Testimonis

Els agents s'han entrevistat amb testimonis dels fets per intentar aclarir les causes de la brega. El turista, de 44 anys, es troba de vacances a Mallorca amb un grup d'amics i s'allotja a l'aparthotel Fiesta Jungla, ubicat al carrer Galeón de Magaluf. La disputa tingué lloc a l'aparcament d'un bloc d'habitatges. La víctima mantenia relacions sexuals amb una prostituta i els quatre detinguts, que resideixen a la zona, començaren a increpar-lo i a llançar-li globus d'aigua i altres objectes.

El arrestats, tres espanyols i un anglès, varen actuar d'aquesta manera cansats de suportar escenes semblants protagonitzades per turistes i prostitutes devora la finca en què viuen, en una barriada molt bulliciosa.
El ferit i un amic s'enfrontaren amb als veïns que els havien increpat i s'inicià una discussió que anà pujant de to. Hi hagué intercanvi d'insults i empentes. A més, el company de la víctima pegà un cop a la cara a un dels detinguts, la qual cosa li causà lesions. En aquell moment, un altre dels arrestats agafà un bat de beisbol i copejà el mateix home, que patí ferides molt greus i va ser evacuat en ambulància fins a Son Llàtzer. Els agents varen prendre declaració a moltes de les dones que exerceixen la prostitució a Magaluf i a diversos testimonis. Després identificaren els quatre implicats en l'agressió, que foren arrestats.

Obstacle

La investigació es veié dificultada perquè dues veïnes, una de les quals és familiar d'un dels agressors, procedí a netejar la sang del turista que hi havia al pàrquing.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.